N'Golo Kante a ratat partida pe care campioana mondială, Franța, a disputat-o împotriva Islandei în preliminariile EURO 2020. Franța a câștigat cu 1-0 în deplasare, însă se află tot pe locul 2 în preliminarii, sub Turcia, cea care a învins-o în primul meci direct.
Kante nu s-a aflat în lotul lui Didier Deschamps deși a fost convocat, din cauza unei accidentări la un antrenament de dinaintea partidei. Didier Deschamps a vorbit despre starea mijlocașului după partida cu Islanda.
A simțit durere la mușchiul adductor. Nu se simțea suficient de confortabil astfel încât să poată juca. Am luat astfel decizia de a-l scoate din echipă pentru a nu se agrava. Nu cred că e serios, dar nu am un răspuns în această seară - Didier Deschamps, selecționer Franța.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11

Probleme în startul de sezon pentru Kante

N'Golo Kante a avut mai multe probleme medicale în startul de sezon, ceea ce l-a determinat pe Frank Lampard să le ceară celor din naționala Franței să aibă grijă la modul în care jucătorul este readus la nivelul optim de pregătire fizică.
"Lampard m-a rugat să nu-l chem pe Kante la ultimele meciuri. Dacă situația e la fel, atunci cred că o să-l sun și eu să-i spun că ar fi frumos să-l mai joace pe Olivier Giroud din când în când" a spus Deschamps când a fost întrebat de Lampard.
Serie A
Napoli, victorie mare pe terenul lui Milan! Spalletti jubilează: "Am jucat ca o echipă grozavă"
20/12/2021 LA 05:50
Premier League
Ce jucător poate fi Kante! Vardy a dezvăluit ce a făcut francezul a doua zi după ce a câștigat UCL
10/12/2021 LA 07:51