Calificările pentru Campionatul European UEFA / Matchday 7
Tórsvøllur / 12.10.2019
Promo
Ad
În direct
Actualizări în direct

Ce repede trece o lună. Parcă ieri comentam cu toții cum trebuia să avem mai mult curaj în fața Spaniei. Vremuri bune. Dar nu-i nimic, a venit toamna cu adevărat, a venit octombrie și mai important, naționala joacă din nou! Putem să fim iar selecționeri și să ne dăm cum părerea privind echipa de start, abordare, așezare tactică și alte finețuri rezervate doar pentru cei care se pricep: adică toata țara. Așadar, România joacă diseară de la 19:00 în Insulele Feroe, în genul de meci care îi face pe microbiști să își pună la punct cunoștințele de geografie: partida se va juca la Torshavn, capitala Insulelor Feroe. Alte informații care te ajută dacă vrei să te dai mare la petreceri în fața prietenilor: Insulele Feroe au fost împărțite mult timp de Danemarca și Norvegia iar momentan vorbim de o țară cu guvernare proprie dar care se află sub tutela Regatului Danemarcei. Așadar, în sfârșit ne răzbunăm pe danezi! Nu chiar răzbunare pe danezi, dar măcaro calificare la Euro 2020: trebuie să

Sebastian Ujica
De
Sebastian Ujica
Actualizat 12/10/2019 la 17:53 GMT
Live comment icon
FLUIER FINAL! Așadar învingem cu 3-0, dar deloc convingător, în Feroe. Partidele cu Norvegia și Suedia vor fi decisive. Ne-a trecut glonțul pe la ureche într-un meci în care creativitatea a lipsit cu desăvârșire în cea mai mare parte iar intrarea lui Mitriță a făcut diferența.
Live comment icon
GOOOL! Insulele Feroe - România 0-3 (Keșeru)
87
Așadar schimbări inspirate pentru Contra: Mitriță a înscris după o pasă foarte bună a lui Keșeru, ambii introduși de selecționer pe parcursul meciului. Din nou ne trezim târziu, acum parcă mai târziu ca niciodată. Întrebarea e când ne vom trezi cu Norvegia.
81
Live comment icon
GOOOOL România! Mitriță face 2-0!
81
România are 465 de pase față de cele 178 ale feroezilor în acest meci. Probabil că majoritatea laterale, dar măcar au fost. Și au adus un gol. N-are rost să ne plângem acum.
78
Nu neapărat meritat. Poate chiar după o ieșire greșită a portarului advers. Dar cumva, cumva, am reușit să deschidem scorul în Feroe. Poate reușim chiar să câștigăm. Vorba aia, echipele mari câștigă și meciurile în care joacă mai slab.
Live comment icon
GOOOL România! Pușcaș deschide scorul!
70
Live comment icon
Iese Florinel Coman și intră Mitriță.
66
Florinel Coman, liber în careu, ține prea mult de minge. A căutat poziția ideală de șut dar n-a găsit-o: a tras pe lângă poartă.
65
Live comment icon
Iese Andone, intră Keșeru.
62
Plimbăm mingea destul de lent și anost și obținem un corner. Executăm cornerul și iar plimbăm mingea lent și anost. Știu, mă repet, dar așa face și naționala.
58
Un nou șut al lui Stanciu. O nouă minge prinsă fără probleme de Nielsen. Deja vu, cum spuneam.
57
Contraatac al României după un corner feroez dar Stanciu este mult prea lent și dă o pasă complet greșită.
51
Avem în sfârșit o fază mai coerent cu o combinație rapidă pe banda stângă între Bancu și Florinel Coman. Un pic mai periculoși, nu prea mult, dar parcă e mai bine.
49
Continuă meciul în același ritm, cu centrările care nu duc nicăieri. Stanciu a stat mai devreme în jur de 15 minute cu mingea la picior pentru ca apoi să se hotărască să... centreze.
45
Live comment icon
Cartonaș galben pentru Hansson!
Live comment icon
A început repriza a doua! Să sperăm că vom vedea un meci mai frumos.
Live comment icon
Pauză în Feroe!
45
Dacă ar fi fost un meci jucat pe maidan, s-ar fi strigat ultima fază după șutul anemic al lui Ianis. Nu pare că suntem capabili să mai facem ceva semnificativ, totul e previzibil.
43
Senzația de deja-vu e puternică în atacurile României. Pare că e o casetă video veche blocată pe aceeași fază care rulează la infinit. Lipsă totală de creativitate.