Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid vrea să-l transfere pe tânărul atacant de la Salzburg, Erling Haland

Sebastian Ujica

Actualizat 11/10/2019 la 10:26 GMT+3

Erling Braut Haland i-a impresionat pe cei de la Real Madrid, club care vrea să-l transfere cât mai rapid. Haland va fi adversarul naționalei României în preliminariile EURO 2020.

Erling Braut Haland

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a pus ochii pe Erling Braut Haland de la Red Bull Salzburg și vrea să-l transfere încă din această iarnă, pentru ca apoi să-l lase în continuare sub formă de împrumut la campioana Austriei, anunță AS. Real vrea să continue astfel cu strategia aducerii unor jucători tineri precum Odegaard, Vinicius, Rodrygo, Lunin sau Kubo.
Cei de la Real vor să se miște rapid înainte ca prețul norvegianului de 19 ani să explodeze. El a fost cumpărat cu doar 5 milioane de euro în 2018 de către Salzurg. Haland poate juca împotriva României în partida care va avea loc marți seară de la ora 20.30 pe Național Arena.

Start incredibil la Salzburg

Adus de campioana Austriei de la Molde, Haland a ajuns să fie comparat cu Van Basten sau Zlatan Ibrahimovic. Iar actualul sezon este unul cu adevărat fantastic: a ajuns la 18 goluri în 11 partide pentru Red Bull. Mai mult, 4 dintre acestea au venit în UEFA Champions League deși a jucat un total de 106 minute!
Haland a reușit un hattrick în primul meci din grupe contra celor de la Genk, pentru ca apoi să marcheze și pe Anfield contra celor de la Liverpool după ce a început partida ca rezerva din cauza unor probleme medicale avute în săptămâna premergătoare meciului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo