Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ansu Fati, primul meci pentru Spania U21! Un singur jucător a debutat mai devreme decât el

Cosmin Cioboata

Actualizat 16/10/2019 la 13:23 GMT+3

Atacantul Barcelonei a debutat pentru naționala de tineret a Spaniei în victoria cu Muntenegru, din preliminariile Campionatului European U21.

Ansu Fati

Credit imagine: Getty Images

La numai 16 ani, Fati a intrat pe teren în minutul 80 și a devenit al doilea cel mai tânăr jucător care debutează pentru Spania U21. Bojan Krkic este cel care încă deține recordul. Acesta a debutat pentru naționala de tineret a ibericilor pe când avea 16 ani, 9 luni și 8 zile, cu două luni mai mic decât este în acest moment Ansu Fati.
Ansu Fati a jucat 10 minute în partida câștigată de spanioli pe terenul Muntenegrului cu 2-0. Aitor Bunuel și Marc Cucurella au înscris golurile Spaniei, aflată pe primul loc în grupa sa de calificare, cu maximum de puncte după trei etape.
Ansu Fati
Fati s-a decis în această vară pentru ce națională va evolua. La numai 16 ani, Ansu Fati a înscris deja două goluri pentru Barcelona și și-a exprimat dorința să joace alături de Sergio Ramos și David de Gea în naționala Spaniei. După ce a primit acordul din partea Federației Spaniei, jucătorul născut în Guinea-Bissau a debutat aseară pentru naționala de tineret. Fati are șanse mari să fie convocat la naționala mare în partida cu România, din preliminariile EURO 2020.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo