În vârstă de doar 15 ani,Enes Sali a primit o minge în propria jumătate de teren și a încheiat acțiunea cu gol după ce a driblat mai mulți adversari, asta la doar câteva zile de la un alt gol de toată frumusețea marcat pentru echipa națională U16. FC Viitorul U16 s-a impus cu 8-0 în fața Concordiei Chiajna U16, într-un joc din campionatul Ligii Elitelor U16.
Enes Sali este puștiul care i-a atras atenția lui Gheorghe Hagi și care poate asigura viitorul fotbalului românesc. În vârstă de doar 15 ani, Sali poate reprezenta în viitor jucătorul cheie din lotul României, așa cum se întâmplă în echipa U16 a tricolorilor. Născut în Canada, la Toronto, Enes Sali a jucat la echipa la Woodbridge Strikers, un club canadian de fotbal semi-profesionist cu sediul în Ontario.
Fotbal
Dan Petrescu, explicații pentru eșecul din Cupa României: "Cei care fac tragerea să se gândească"
ACUM 7 ORE

Gol fabulos marcat de Enes Sali în meciul România U16 - Moldova U16 2-0

El a evoluat acolo până la vârsta de 11 ani, când la un turneu internațional, acesta a fost remarcat de Barcelona. Scouterii catalanilor nu au stat pe gânduri, iar Sali a ajuns într-un final la La Masia, dar după un an petrecut acolo, Barcelona a întâmpinat problem cu FIFA și nu a mai putut continua să formeze tinerele talente recrutate. Acum, Sali a ajuns pe mâna lui Hagi, iar evoluțiile lui sunt de-a dreptul spectaculoase.
Fotbal
CFR Cluj, OUT în "16-imile" Cupei României! CSU Craiova merge în optimi! Rezultatele zilei
ACUM 8 ORE
Premier League
"E în ADN-ul echipei mele!" Tuchel, avertisment pentru Guardiola înainte de Chelsea – Man City
ACUM 10 ORE