Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Adrian Păun, înainte de Rennes – CFR Cluj: “Sperăm să mai realizăm minuni”

Irina Aldea

Publicat 22/10/2019 la 12:55 GMT+3

Adrian Păun, mijlocașul celor de la CFR Cluj, a acordat de curând un interviu în care a vorbit despre meciul dintre Rennes și CFR Cluj din Europa League, dar și despre faptul că nu a fost convocat la Națională de către Cosmin Contra.

Adrian Păun

Credit imagine: Eurosport

Adrian Păun a avut câteva evoluții bune în ultimele meciuri disputate în tricoul ardelenilor. El a fost lăudat la finalul victoriei cu 2-0 în fața Universității Craiova. Păun a fost introdus în prima repriză pe teren, în minutul 26, iar de atunci, mijlocașul născut la Drăgășani i-a pasat decisiv lui Traore, care a deschis scorul în minutul 70.
Joi, CFR Cluj va întâlni în Europa League Rennes în deplasare. Adversarii clujenilor nu traversează o perioadă prea bună, nici în campionatul intern, dar nici în Europa League, un bun prilej pentru ardeleni să încerce să plece din Rennes cu victoria. În acest moment, CFR Cluj ocupă locul secund în clasamentul grupei E din Europa League, cu tre puncte, la doar un punct în spatele liderului Celtic, care are patru puncte.

Adrian Păun: "Cred că putem veni cu un punct, cel puțin"

Întrebat dacă este posibilă o minune în Europa League, Păun a mărturisit că el și coechipierii lui speră să obțină calificarea: "Noi sperăm în mai multe minuni. Cred că putem veni cu un punct, cel puțin, dacă nu chiar victoria, din Franța", a spus Păun pentru Gazeta Sporturilor. Pentru aceeași sursă, mijlocașul de 24 de ani a vorbit și despre cursa spre un nou titlu în Liga 1: "Mai sunt multe etape, mai sunt multe echipe bune în față. Viitorul, Craiova, chiar dacă a pierdut cu noi, cu siguranță se vor bate la campionat, n-o exclud nici pe FCSB. Nu e doar o echipă care se va lupta la titlu. Văd că şi Dinamo este în ascensiune. La cum au jucat „câinii” în ultimele meciuri, chiar se pot bate pentru primele locuri. Plus că mai sunt două puternice, Astra și Gaz Metan, ce pot încurca pe oricine".
Adrian Păun a vorbit despre faptul că nu a fost convocat la Națională pentru dubla cu Feroe și Norvegia, dar și despre șansele de calificare la EURO 2020: "N-am vorbit cu dânsul (n.r. Cosmin Contra). Ținând cont că n-am jucat trei meciuri din cauza suspendării, nu avea de ce să mă cheme, n-am cum să fiu supărat, a fost greșeala mea și mi-o asum. Da, cu siguranță văd România la EURO 2020. Acel gol luat cu Norvegia în minutul 90 ne-a mai diminuat din șanse, însă cred că vom juca la turneul final", a mai spus Păun pentru Gazeta Sporturilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo