În tur, campioana României a pierdut fără drept de apel pe Olimpico, scor 0-5. Trupa lui Dan Petrescu a avut și continuă să aibă probleme mari de lot din cauza accidentărilor. Cu aceeași problemă se confruntă însă și Paulo Fonseca, tehnicianul Romei.
Antrenorul italian nu va putea conta la duelul din Gruia pe 9 jucători, printre care se numără fundașii Smalling, Fazio, Kumbulla, Mancini şi Ibanez.
Astfel, Fonseca va avea la dispoziție un singur fundaș central de meserie la meciul cu CFR, pe Juan Jesus. Antrenorul Romei l-ar putea folosi în centrul defensivei, ca soluție de avarie, pe mijlocașul Bryan Cristante.
Europa League
Leicester continuă în Conference League, Brendan Rodgers a oferit declarația serii: "Nu știu nimic"
10/12/2021 LA 06:43

De ce se teme antrenorul Romei, înaintea meciului cu CFR Cluj din Europa League

În ciuda problemelor defensive pe care le întâmpină la ora actuală, Fonseca nu vrea să se plângă. Antrenorul italian se teme însă de faptul că formația lui Dan Petrescu joacă bine pe teren propriu, deși ultimele rezultate ale ardelenilor din campionat contrazic acest lucru: 0-1 cu UTA Arad și 1-2 cu Gaz Metan Mediaș.
"Va fi un meci dificil, CFR Cluj e foarte puternică pe teren propriu. Ei vor să demonstreze că sunt o echipă mai puternică decât în tur. Sunt sigur că va fi un meci total diferit şi va fi foarte greu pentru noi.
Ne lipsesc mulţi jucători, dar asta nu trebuie să fie o scuză. Avem o echipă pregătită să înfrunte o formaţie puternică.", a spus Fonseca, la conferința de presă.
Cu 3 etape rămase din faza grupelor, CFR Cluj se află pe locul 3 în grupa A din Europa League, cu 4 puncte acumulate.

Clasamentul grupei A din Europa League:

  • 1. Roma 7p
  • 2. Young Boys 4p
  • 3. CFR Cluj 4p
  • 4. ȚSKA Sofia 1p
Europa League
Focar de COVID-19 şi la Leicester. "Vulpile", fără 7 jucători împotriva lui Napoli
09/12/2021 LA 08:41
Europa League
Avocatul lui Kamara, șocat de ce au făcut copiii cehi la meciul cu Rangers. "O rușine!"
01/10/2021 LA 08:29