Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Apelul lansat de Dan Petrescu pentru conducerea CFR-ului. De câți jucători are nevoie până duminică

Vlad Dumitrescu

Actualizat 01/10/2020 la 21:13 GMT+3

Dan Petrescu s-a arătat mulțumit de faptul că echipa sa s-a calificat pentru al doilea an la rând în grupele Europa League, însă a lansat un apel către conducerea clubului.

Dan Petrescu crede că CFR Cluj are șanse mici să treac[ăde Dinamo Zagreb

Credit imagine: Eurosport

CFR Cluj s-a calficat pentru al doilea an la rând consecutiv în grupele Europa League iar Dan Petrescu a oferit declarații după meciul cu finlandezii de la Kups.
”La acest nivel se poate întâmpla orice, ați văzut adversarul. Extrema dreaptă avea o viteză mare, la fel și vârful, la mijloc cred că Boateng putea să joace în orice campionat, fundașul central este în naționala Letoniei. Dacă terenul era mai bun, poate ei pasau mai mult, așa nu au avut cum să paseze azi, s-a jucat mult pe minge lungă și am fost avantajați
Mă temeam că jucătorii nu vor înțelege mesajul meu dinainte de partidă, să înțeleagă că adversarul este periculos, dar din moment ce ne-am calificat, înseamn că am reușit să transmit acest mesaj”, a declarat Dan Petrescu la DigiSport.

Apelul lui Dan Petrescu pentru conducerea CFR-ului

”Față de anul trecut exăst o mare problemă: nu mai avem același lot numeros și mai sunt doar trei zile. Sper din tot sufletul să mai aducem 2-3 jucători pentru că nu vom face față altfel. Am mai făcut acest apel și îl mai fac, nu este ușor.
Nu am arătat deloc bine cu Chindia și îmi doresc încă trei jucători până duminicăi. Jucătorii noștri au și ei o vârstă, ei îmbătrânesc, nu întineresc”, a continuat Petrescu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo