CFR Cluj s-a calficat pentru al doilea an la rând consecutiv în grupele Europa League iar Dan Petrescu a oferit declarații după meciul cu finlandezii de la Kups.
”La acest nivel se poate întâmpla orice, ați văzut adversarul. Extrema dreaptă avea o viteză mare, la fel și vârful, la mijloc cred că Boateng putea să joace în orice campionat, fundașul central este în naționala Letoniei. Dacă terenul era mai bun, poate ei pasau mai mult, așa nu au avut cum să paseze azi, s-a jucat mult pe minge lungă și am fost avantajați
Mă temeam că jucătorii nu vor înțelege mesajul meu dinainte de partidă, să înțeleagă că adversarul este periculos, dar din moment ce ne-am calificat, înseamn că am reușit să transmit acest mesaj”, a declarat Dan Petrescu la DigiSport.
Europa League
Dan Petrescu, acuze dure după eşecul cu Sivasspor: "Ne-au scos-o din poartă! Am avut 3 penalty-uri"
15/09/2022 LA 20:17

Apelul lui Dan Petrescu pentru conducerea CFR-ului

”Față de anul trecut exăst o mare problemă: nu mai avem același lot numeros și mai sunt doar trei zile. Sper din tot sufletul să mai aducem 2-3 jucători pentru că nu vom face față altfel. Am mai făcut acest apel și îl mai fac, nu este ușor.
Nu am arătat deloc bine cu Chindia și îmi doresc încă trei jucători până duminicăi. Jucătorii noștri au și ei o vârstă, ei îmbătrânesc, nu întineresc”, a continuat Petrescu.
Europa League
Ronaldo, primul gol din carieră în Europa League, la 19 ani şi 11 luni de la debut.Rezultatele serii
15/09/2022 LA 18:42
Europa League
La 90 de minute de istorie. Tavernier poate deveni primul fundaș golgheter din istoria Europa League
18/05/2022 LA 09:43