CFR Cluj s-a calficat pentru al doilea an la rând consecutiv în grupele Europa League iar Dan Petrescu a oferit declarații după meciul cu finlandezii de la Kups.

”La acest nivel se poate întâmpla orice, ați văzut adversarul. Extrema dreaptă avea o viteză mare, la fel și vârful, la mijloc cred că Boateng putea să joace în orice campionat, fundașul central este în naționala Letoniei. Dacă terenul era mai bun, poate ei pasau mai mult, așa nu au avut cum să paseze azi, s-a jucat mult pe minge lungă și am fost avantajați

Europa League
S-a stabilit un record impresionant în Europa League! Gol fantastic înscris de la 56 de metri
ACUM 7 ORE

Mă temeam că jucătorii nu vor înțelege mesajul meu dinainte de partidă, să înțeleagă că adversarul este periculos, dar din moment ce ne-am calificat, înseamn că am reușit să transmit acest mesaj”, a declarat Dan Petrescu la DigiSport.

Apelul lui Dan Petrescu pentru conducerea CFR-ului

”Față de anul trecut exăst o mare problemă: nu mai avem același lot numeros și mai sunt doar trei zile. Sper din tot sufletul să mai aducem 2-3 jucători pentru că nu vom face față altfel. Am mai făcut acest apel și îl mai fac, nu este ușor.

Nu am arătat deloc bine cu Chindia și îmi doresc încă trei jucători până duminicăi. Jucătorii noștri au și ei o vârstă, ei îmbătrânesc, nu întineresc”, a continuat Petrescu.

Europa League
Reacția lui Jose Mourinho după înfrângerea lui Tottenham! Cum îi va pedepsi pe jucători
ACUM 19 ORE
Europa League
Rondon a început să râdă la finalul meciului din Gruia! Comparația care l-a amuzat pe atacant
ACUM 20 ORE