CFR Cluj s-a calficat pentru al doilea an la rând consecutiv în grupele Europa League iar Dan Petrescu a oferit declarații după meciul cu finlandezii de la Kups.
”La acest nivel se poate întâmpla orice, ați văzut adversarul. Extrema dreaptă avea o viteză mare, la fel și vârful, la mijloc cred că Boateng putea să joace în orice campionat, fundașul central este în naționala Letoniei. Dacă terenul era mai bun, poate ei pasau mai mult, așa nu au avut cum să paseze azi, s-a jucat mult pe minge lungă și am fost avantajați
Mă temeam că jucătorii nu vor înțelege mesajul meu dinainte de partidă, să înțeleagă că adversarul este periculos, dar din moment ce ne-am calificat, înseamn că am reușit să transmit acest mesaj”, a declarat Dan Petrescu la DigiSport.
Europa League
Avocatul lui Kamara, șocat de ce au făcut copiii cehi la meciul cu Rangers. "O rușine!"
01/10/2021 LA 08:29

Apelul lui Dan Petrescu pentru conducerea CFR-ului

”Față de anul trecut exăst o mare problemă: nu mai avem același lot numeros și mai sunt doar trei zile. Sper din tot sufletul să mai aducem 2-3 jucători pentru că nu vom face față altfel. Am mai făcut acest apel și îl mai fac, nu este ușor.
Nu am arătat deloc bine cu Chindia și îmi doresc încă trei jucători până duminicăi. Jucătorii noștri au și ei o vârstă, ei îmbătrânesc, nu întineresc”, a continuat Petrescu.
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
16/09/2021 LA 21:01
Europa League
Moruțan și Cicâldău, meci mare pentru Galata, în victoria cu Lazio! Mitriță, gol pentru PAOK
16/09/2021 LA 18:35