Getty Images

Arlauskis a comentat faptul că a fost inclus în echipa etapei din 16-imile Europa League

Arlauskis a comentat faptul că a fost inclus în echipa etapei din 16-imile Europa League

01/03/2020 la 10:54Actualizare 01/03/2020 la 11:00

Arlauskis a fost cel mai bun om de pe teren la Sevilla - CFR 0-0, iar fanii l-au votat în echipa etapei. CFR a ratat calificarea, dar a închiat cu capul sus o campaniei europeană foarte dificilă.

CFR Cluj a ratat calificarea în optimile Europa League, după ce a fost eliminată de Sevilla, însă portarul campioanei, Giedrius Arlauskis, a fost inclus de UEFA în echipa etapei din 16-imile Europa League.

Lituanianul rămâne cu o amintire plăcută în urma partidei retur din 16-imi, încheiată 0-0, pe stadionul Ramón Sánchez Pizjuán. A fost inclus de UEFA în echipa etapei.

Arlauskis a comentat vestea pe conturile sale de socializare.

"Nu e rău", a punctat portarul ardelenilor, al cărui nume apare alături de jucători precum Martin Skrtel, Gael Clichy, Fred sau Filip Kostic.

CFR Cluj a remizat pe teren propriu în prima manşă din 16-imile Europa League, scor 1-1, însă, în deplasare, la Sevilla, a obţinut un nou rezultat de egalitate, fără goluri însă, iar gruparea din Spania va merge mai departe la turneul european.

Păun a marcat în poarta ibericilor în minutul 87 al partidei, dar golul acestuia a fost anulat, pe motiv de henţ. Mingea i-a atins mâna lui Traore, apoi balonul a ajuns la Păun.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.