Odată cu înfrângerea în fața germanilor, Arsenal nu a câștigat niciun meci din ultimele șapte partide disputate, cea mai lungă astfel de perioadă din februarie 1992. O astfel de serie nu a avut loc nici măcar în perioada lui Arsene Wenger, cel care a antrenat Arsenal pentru 1235 de meciuri.
La final de meci, spaniolul a părut să facă un gest către fanii gazdelor, care au venit în număr extrem de mic la meci, unii dintre ei având semne pe care scria ”Emery Out”.
Totuși, Arsenal se va putea califica în 16-imile competiției dacă vor evita o înfrângere categorică – la peste 5 goluri diferență – cu Standard Liege în ultimul meci din grupa F.
Africa Cup of Nations
Aubameyang se va întoarce în Anglia înainte de finalul Cupei Africii! Care este starea fotbalistului
IERI LA 10:34
https://i.eurosport.com/2019/11/28/2726301.jpg
Emery a primit sarcina de a crea un nou Arsenal după plecarea lui Arsene Wenger în 2018, însă acum este printre favoriții din Premier League pentru a-și pierde postul.
Europa League a reprezentat până acum o gură de oxigen față de situația dificilă din Premier League, unde Arsenal a câștigat doar patru dintre cele 13 meciuri jucate și sunt la opt puncte distanță de primele patru.
Managerul lui Wolves, Nuno Espirito Santo este unul dintre candidații pentru a-l înlocui pe Emery și rămâne de văzut cât va mai tolera conducerea lui Arsenal această serie negativă a tunarilor.
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
IERI LA 07:28
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53