Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arsenal – Frankfurt 1-2. Recordul negativ la care a ajuns Unai Emery

Vlad Dumitrescu

Actualizat 29/11/2019 la 09:28 GMT+2

Presiunea crește pentru Unai Emery după ce Arsenal a pierdut meciul de acasă cu Eintracht Frankfurt după dubla lui Daichi Kamada pe Emirates.

Unai Emery, Arsenal head coach

Credit imagine: Getty Images

Odată cu înfrângerea în fața germanilor, Arsenal nu a câștigat niciun meci din ultimele șapte partide disputate, cea mai lungă astfel de perioadă din februarie 1992. O astfel de serie nu a avut loc nici măcar în perioada lui Arsene Wenger, cel care a antrenat Arsenal pentru 1235 de meciuri.
La final de meci, spaniolul a părut să facă un gest către fanii gazdelor, care au venit în număr extrem de mic la meci, unii dintre ei având semne pe care scria ”Emery Out”.
Totuși, Arsenal se va putea califica în 16-imile competiției dacă vor evita o înfrângere categorică – la peste 5 goluri diferență – cu Standard Liege în ultimul meci din grupa F.
Unai Emery manager of Arsenal during the UEFA Europa League group F match between Arsenal FC and Eintracht Frankfurt at Emirates Stadium on November 28
Emery a primit sarcina de a crea un nou Arsenal după plecarea lui Arsene Wenger în 2018, însă acum este printre favoriții din Premier League pentru a-și pierde postul.
Europa League a reprezentat până acum o gură de oxigen față de situația dificilă din Premier League, unde Arsenal a câștigat doar patru dintre cele 13 meciuri jucate și sunt la opt puncte distanță de primele patru.
Managerul lui Wolves, Nuno Espirito Santo este unul dintre candidații pentru a-l înlocui pe Emery și rămâne de văzut cât va mai tolera conducerea lui Arsenal această serie negativă a tunarilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo