CFR Cluj a suferit o înfrângere usturătoare, scor 5-0, în fața celor de la AS Roma în etapa a 3-a din faza grupelor Europa League. La finalul partidei de pe Olimpico dezamăgirea a fost mare în tabăra campioanei României. Clujenii au avut mari probleme de lot înaintea acestei partide, în special în zona fundașilor centrali, iar Dan Petrescu a fost nevoit să improvizeze.
Chiar și așa, CFR a făcut un meci foarte slab, iar capitolinilor le-a intrat aproape tot, rezultatul fiind unul greu de digerat pentru campioana României. În ciuda acestui rezultat, CFR rămâne cu șanse reale de calificare, însă incertitudinea planează la clubul din Gruia.

AS Roma-CFR 5-0! Mario Camora: "E greu să avem o explicație"

Romanian Liga I
Dan Petrescu a răbufnit după transferul lui Păun! "Eu nu am fost de acord cu plecările lor"
IERI LA 15:28
Căpitanul ardelenilor, Mario Camora, a fost foarte supărat la final, dar a recunoscut că adversarul a fost superiror: "E greu să avem o explicație. Suntem triști! Nu am intrat bine, am primit gol la prima fază de atac. Au fost superiori, dar din păcate noi nu am avut decât 2-3 șuturi în prima repriză, iar primele lor șuturi au fost goluri."
Chiar dacă Dan Petrescu a declarat la finalul meciului că CFR nu are nicio șansă de a accede în primăvara europeană, Camora nu a fost de acord cu antrenorul său și a spus că șansele rămân în continuare.
"Sper să câștigăm duminică și apoi vine pauza. Vor reveni și jucătorii accidentați. Trebuie să ridicăm capul și să muncim. Mai avem 3 meciuri, dintre care 2 acasă, iar noi acasă am demonstrat că suntem puternici. Avem șansa noastră în continuare, dar în meciul de acasă cu Roma trebuie să arătăm diferit.", a spus Camora la finalul meciului.
https://i.eurosport.com/2020/11/03/2927919.jpg
Romanian Liga I
Victor Pițurcă și-a ales favorita la titlu! "Jucătorii nu sunt grozavi, dar sunt numeroși"
28/09/2022 LA 13:11
Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
25/09/2022 LA 05:35