CFR Cluj nu a avut răspuns la jocul Romei în această seară și a suferit o înfrângere drastică pe Olimpico. Dezamăgirea a fost mare în tabăra ardelenilor la finalul partidei, în timp ce romanii jubilează.
Antrenorul Romei, Paulo Fonseca, și-a lăudat jucătorii pentru jocul prestat în această seară: "Astăzi mi-a plăcut tot. Din rezultat poate părea că a fost un joc ușor, dar Clujul s-a descurcat bine în Europa până acum. Am avut un joc minunat și când joci așa totul este perfect. Suntem la al treilea meci consecutiv fără gol primit, defensiv am fost foarte buni. Am schimbat jucătorii, dar nu și atitudinea, iar acest lucru este foarte important."
Printre remarcații antrenorului portughez s-a aflat Borja Mayoral, autorul unei duble, dar și Pedro sau tânărul Milanese: "Borja Mayoral este un jucător tânăr, trebuie să-i dai timp să se adapteze. Sunt foarte fericit pentru el, deoarece cu aceste goluri poate câștiga încredere. Pedro este un mare profesionist, un jucător diferit care ne ajută foarte mult. Rezultatul mi-a permis să-l bag și pe Tommaso Milanese. Primavera se descurcă bine și avem jucători care lucrează cu prima echipă în timpul săptămânii. Este important ca, în astfel de meciuri, să oferim și o oportunitate tinerilor.", a declarat Fonseca pentru Sky Sport Italia.
Bundesliga
Un super club din Europa, pe urmele lui Ianis Hagi după golul marcat în poarta Germaniei
11/10/2021 LA 11:57

Henrikh Mkhitaryan: "Încă nu suntem calificați. Vrem să câștigăm tot"

Henrikh Mkhitaryan a marcat primul său gol în Europa pentru Roma și s-a declarat foarte fericit pentru reușita sa, dar mai ales pentru victoria echipei. Armeanul a menționat însă că deocamdată nimic nu este jucat în această grupă, astfel că romanii vor să câștige și emciul retur de peste 3 săptămâni.
"Este un rezultat extraordinar, mai ales că CFR e o echipă bună. Ne-a intrat tot și ne-am făcut lucrurile ușoare. Mai avem trei meciuri și încă nu suntem calificați. Vrem să câștigăm tot, nu ne gândim încă la calificare deocamdată.
Este primul meu gol european pentru Roma și sunt foarte fericit. Mai important este că echipa a câștigat, dar mă bucur că am putut să ajut. Facem tot ce e posbil să aplicăm pe teren ce spune antrenorul. Lucrăm foarte mult să jucăm bine și să fim concentrați", a spus Mkhitaryan la finalul partidei.
https://i.eurosport.com/2020/11/03/2927919.jpg
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Rădoi pune "tunurile" pe Armenia: "Vom ataca cu toate resursele". De cine se teme cel mai rău
10/10/2021 LA 16:41
Serie A
Jose Mourinho și-a stabilit primul obiectiv de transfer pentru 2022!
09/10/2021 LA 09:55