Puștii lui United au primit o lecție dură după ce campioana Kazakhstanului, la care Dorin Rotariu a fost titular, a revenit de la 0-1 pentru a câștiga meciul.
Manchester United era deja calificată pentru fazele eliminatorii iar antrenorul Ole Gunnar Solskjaer a hotărât să ia cu el numai tinerii în lot. Echipa a fost plină de puști din academia proprie iar media de vârstă a fost de 21.6 de ani – cea mai tânără din istoria participărilor lui United în competițiile europene.
Jesse Lingard, cel mai bătrân jucător de câmp la 26 de ani și căpitanul echipei, a deschis scorul pentru United în minutul 10 printr-un șut la colțul din stânga al lui Nenad Eric. Este primul gol înscris de Lingard din ianuarie.
Liga Campionilor UEFA
Prima reacție a lui Jesse Lingard după gafa din finalul meciului cu Young Boys: "Mă doare"
ACUM 16 ORE
https://i.eurosport.com/2019/11/28/2726161.jpg
Tahith Chong ar fi putut face 2-0 imediat dupăpauză însă a ratat chiar din fața porții goale. La câteva secunde distanță, United a primit primul gol din faza drupelor când șutul deviat al lui Dmitriy Shomko l-a învins pe veteranul Lee Grant.
Campioana din Kazakhstan a preluat conducerea la scurtă distanță după ce centrarea lui Antonio Rukavina l-a lovit pe Di Shon Bernard, care și-a înscris un autogol.
Mason Greenwood și Angel Gomes au ratat două ocazii imense pentru United, dar scorul a rămas ne schimbat. AZ Alkmaar va veni pe Old Trafford pe 12 decembrie pentru a decide cine va încheia pe primul loc grupa.
Liga Campionilor UEFA
Conducerea lui Man United, sfătuită să-l demită pe Solskjaer! Varianta propusă pe banca "diavolilor"
IERI LA 18:25
Ligue 1
Planul lui PSG: Dacă banii nu funcţionează pentru Mbappe, vor funcţiona pentru Haaland
IERI LA 13:56