Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Astana a învins puștii lui Manchester United. Echipa lui Solskjaer poate pierde primul loc în grupă

Vlad Dumitrescu

Actualizat 28/11/2019 la 20:04 GMT+2

Manchester United poate pierde primul loc în grupa din Europa League după ce Astana a învins echipa lui Ole Gunnar Solskjaer cu 2-1.

lingard

Credit imagine: Getty Images

Puștii lui United au primit o lecție dură după ce campioana Kazakhstanului, la care Dorin Rotariu a fost titular, a revenit de la 0-1 pentru a câștiga meciul.
Manchester United era deja calificată pentru fazele eliminatorii iar antrenorul Ole Gunnar Solskjaer a hotărât să ia cu el numai tinerii în lot. Echipa a fost plină de puști din academia proprie iar media de vârstă a fost de 21.6 de ani – cea mai tânără din istoria participărilor lui United în competițiile europene.
Jesse Lingard, cel mai bătrân jucător de câmp la 26 de ani și căpitanul echipei, a deschis scorul pentru United în minutul 10 printr-un șut la colțul din stânga al lui Nenad Eric. Este primul gol înscris de Lingard din ianuarie.
Jesse Lingard - Manchester United
Tahith Chong ar fi putut face 2-0 imediat dupăpauză însă a ratat chiar din fața porții goale. La câteva secunde distanță, United a primit primul gol din faza drupelor când șutul deviat al lui Dmitriy Shomko l-a învins pe veteranul Lee Grant.
Campioana din Kazakhstan a preluat conducerea la scurtă distanță după ce centrarea lui Antonio Rukavina l-a lovit pe Di Shon Bernard, care și-a înscris un autogol.
Mason Greenwood și Angel Gomes au ratat două ocazii imense pentru United, dar scorul a rămas ne schimbat. AZ Alkmaar va veni pe Old Trafford pe 12 decembrie pentru a decide cine va încheia pe primul loc grupa.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo