Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Aubameyang, noul căpitan al lui Arsenal! Emery: "Xhaka și-a pierdut statutul de lider!"

Cosmin Cioboata

Publicat 06/11/2019 la 16:12 GMT+2

Arsenal joacă de la ora 17:50 cu Vitoria Guimaraes în a patra etapă a grupelor UEFA Europa League.

unai emery

Credit imagine: Getty Images

Partida de la Guimaraes a fost programată astăzi din motive de siguranță și pentru a evita traficul aglomerat de mâine seară, când este programată partida dintre Braga și Besiktas. Distanța dintre cele două orașe din Portugalia este de 24 km și se parcurge în numai jumătate de oră.
Echipa antrenată de Unai Emery va face deplasarea fără câțiva jucători de bază, printre care Aubameyang, David Luiz și Xhaka. Situația cu mijlocașul elvețian este delicată, în urma scandalului dintre acesta și suporterii "tunari". La conferința de presă premergătoare meciului din UEFA Europa League, antrenorul spaniol a declarat că Aubameyang este noul căpitan al lui Arsenal, în timp ce Xhaka a fost scos definitiv de pe lista liderilor din vestiar.
Discutam cu Xhaka în dimineața asta și am decis că nu mai este unul dintre căpitanii noștri, iar el a acceptat. Le-am comunicat decizia și celorlalți jucători. Acum trebuie să ne concentrăm pe meciurile de mâine și de sâmbătă.
xhaka
Arsenal este pe primul loc în grupa F, cu maximum de puncte după trei etape. Situația nu este la fel de bună și în Premier League, unde clubul londonez se află abia pe locul cinci, la 14 puncte în spatele liderului Liverpool.

Situația actuală din grupa F:

  • 1. Arsenal 9p
  • 2. Eintracht Frankfurt 6p
  • 3. Standard Liege 3p
  • 4. Guimaraes 0p
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo