FCSB merge mai departe în Europa League după un meci nebun în Serbia. Lovituă de coronavirus, FCSB a mers în deplasarea de la Backa Topola fără antrenorul principal Toni Petrea și cu doar 14 jucători apți de joc, printre care un singur portar.
După 120 de minute scorul a fost 6-6, FCSB primind patru goluri în superioritate numerică. Într-un final, calificarea a fost obținută la penalty-uri, lovitura decisivă fiind transformată de Dennis Man, cel care a marcat și un hat-trick în această seară, într-un meci care a intrat în istoria cupelor europene.
Europa League
Avocatul lui Kamara, șocat de ce au făcut copiii cehi la meciul cu Rangers. "O rușine!"
01/10/2021 LA 08:29

Reacția lui Gabi Balint după Backa Topola - FCSB

„Am jucat cu doi adversari. Unul se numește COVID-ul. Cu el ne vom confrunta și în meciurile viitoare. Unul singur poate să apară în cantonament și să îi îmbolnăvească pe toți. Nu ai ce să faci!
Pare o echipă debusolată, un club care nu a mai făcut transferuri. Vor fi șanse foarte mici cu Slovan, vor pierde foarte mult financiar. Va deveni un club care nu va mai conta prea mult
FCSB a dominat tot meciul, chiar și când a fost 0-2, ei dominau și primeau goluri. E un meci pe care e foarte greu să-l înțelegi. Raportul de șuturi a fost astăzi, cred, șase la șase. Aproximativ. Nu se poate așa ceva! Și portarul destul de naiv, tânăr. Dar a apărat totuși un penalty”, a declarat Balint la DigiSport.
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
16/09/2021 LA 21:01
Europa League
Moruțan și Cicâldău, meci mare pentru Galata, în victoria cu Lazio! Mitriță, gol pentru PAOK
16/09/2021 LA 18:35