FCSB merge mai departe în Europa League după un meci nebun în Serbia. Lovituă de coronavirus, FCSB a mers în deplasarea de la Backa Topola fără antrenorul principal Toni Petrea și cu doar 14 jucători apți de joc, printre care un singur portar.

După 120 de minute scorul a fost 6-6, FCSB primind patru goluri în superioritate numerică. Într-un final, calificarea a fost obținută la penalty-uri, lovitura decisivă fiind transformată de Dennis Man, cel care a marcat și un hat-trick în această seară, într-un meci care a intrat în istoria cupelor europene.

Europa League
Vești bune pentru CFR Cluj. Suma uriașă pe care o pot încasa clujenii din Europa League
08/10/2020 LA 15:02

Reacția lui Gabi Balint după Backa Topola - FCSB

„Am jucat cu doi adversari. Unul se numește COVID-ul. Cu el ne vom confrunta și în meciurile viitoare. Unul singur poate să apară în cantonament și să îi îmbolnăvească pe toți. Nu ai ce să faci!

Pare o echipă debusolată, un club care nu a mai făcut transferuri. Vor fi șanse foarte mici cu Slovan, vor pierde foarte mult financiar. Va deveni un club care nu va mai conta prea mult

FCSB a dominat tot meciul, chiar și când a fost 0-2, ei dominau și primeau goluri. E un meci pe care e foarte greu să-l înțelegi. Raportul de șuturi a fost astăzi, cred, șase la șase. Aproximativ. Nu se poate așa ceva! Și portarul destul de naiv, tânăr. Dar a apărat totuși un penalty”, a declarat Balint la DigiSport.

Europa League
CFR Cluj a anunțat lotul pentru grupele Europa League! Cei 2 jucători pe care nu se va baza Petrescu
07/10/2020 LA 09:05
Europa League
CFR, şansă reală la locul doi în grupă! Analiza adversarelor clujenilor din Europa League
02/10/2020 LA 12:55