CFR Cluj a remizat (0-0) cu CSKA Sofia pe teren propriu în etapa a cincea din grupele Europa League. Meciul a fost controlat în cea mai mare parte de bulgari, care au ratat mai multe ocazii importante.

Ardelenii nu au avut intensitate, creativitate sau un plan clar de joc iar după eliminarea lui Chipciu din finalul partidei, ardelenii nu au avut altceva de făcut decât să reziste pentru a scoate egalul. Astfel, CFR a ajuns la patru meciuri consecutive fără gol marcat.

Europa League
Christian Eriksen, spre Manchester United. "Diavolii" își completează în mod fericit un atac stelar
14/12/2020 LA 13:09

După victoria Romei cu Young Boys, CFR are nevoie de cele trei puncte din deplasarea de la Berna din ultima etapă. Pentru Young Boys, este suficient și un egal pentru calificare.

CFR Cluj - CSKA Sofia 0-0. Reacția lui Cristi Bălgrădean

”Ne-am pierdut încrederea după cele patru înfrângeri și sper ca odată cu acest meci să ne fi revenit încrederea și spiritul de care aveam nevoie, suntem o echipă matură și unită, acum ne dorim doar să ne revenim și să învingem la Iași în primul rând.

Indiferent de rezultatul de la Roma, noi trebuia să câștigăm astăzi. Vom căuta victoria la Young Boys, ne jucăm șansa, așa cum ei au reșit să ne egaleze și noi putem scoate o victorie acolo”, a declarat Bălgrădean la DigiSport.

Portarul CFR-ului a vorbit și despre plecarea lui Dan Petrescu: ”Mister... probabil știa ce decizia va lua. Nu este deloc plăcut, nu a fost plăcut pentru nimeni ce s-a întâmplat. În această seară era frumos dacă reușeam să câștigăm, să le fi dedicat victoria tuturor celor din staff și lui Dan Petrescu”.

Europa League
Meciuri de foc în "16-imile" Europa League! Cu cine joacă românii rămași în competiție
14/12/2020 LA 11:46
Europa League
Tătărușanu, inclus în echipa etapei din Europa League! Ce a scris Gazzetta dello Sport
11/12/2020 LA 13:14