CFR Cluj a remizat (0-0) cu CSKA Sofia pe teren propriu în etapa a cincea din grupele Europa League. Meciul a fost controlat în cea mai mare parte de bulgari, care au ratat mai multe ocazii importante.
Ardelenii nu au avut intensitate, creativitate sau un plan clar de joc iar după eliminarea lui Chipciu din finalul partidei, ardelenii nu au avut altceva de făcut decât să reziste pentru a scoate egalul. Astfel, CFR a ajuns la patru meciuri consecutive fără gol marcat.
După victoria Romei cu Young Boys, CFR are nevoie de cele trei puncte din deplasarea de la Berna din ultima etapă. Pentru Young Boys, este suficient și un egal pentru calificare.
Europa League
"Vin rechinii!". Mourinho, extrem de plastic, după ce a dus-o pe Roma în primăvara Europa League
04/11/2022 LA 09:41

CFR Cluj - CSKA Sofia 0-0. Reacția lui Cristi Bălgrădean

”Ne-am pierdut încrederea după cele patru înfrângeri și sper ca odată cu acest meci să ne fi revenit încrederea și spiritul de care aveam nevoie, suntem o echipă matură și unită, acum ne dorim doar să ne revenim și să învingem la Iași în primul rând.
Indiferent de rezultatul de la Roma, noi trebuia să câștigăm astăzi. Vom căuta victoria la Young Boys, ne jucăm șansa, așa cum ei au reșit să ne egaleze și noi putem scoate o victorie acolo”, a declarat Bălgrădean la DigiSport.
Portarul CFR-ului a vorbit și despre plecarea lui Dan Petrescu: ”Mister... probabil știa ce decizia va lua. Nu este deloc plăcut, nu a fost plăcut pentru nimeni ce s-a întâmplat. În această seară era frumos dacă reușeam să câștigăm, să le fi dedicat victoria tuturor celor din staff și lui Dan Petrescu”.
Europa League
Jose Mourinho, antrenorul cu cele mai multe victorii în cupele europene. Recordul istoric depășit
28/10/2022 LA 08:38
Europa League
Dan Petrescu, acuze dure după eşecul cu Sivasspor: "Ne-au scos-o din poartă! Am avut 3 penalty-uri"
15/09/2022 LA 20:17