CFR a învins cu 1-0 la Rennes prin golul înscris de Ciprian Deac însă echipa clujeană s-a văzut dominată în a doua parte a meciului, chiar dacă francezii au evoluat mult timp cu doi oameni în minus.
Mara a afirmat la Digisport că după ce echipa franceză a primit al doilea roșu, jucătorii CFR-ului s-au deconectat: ”Băieții au crezut după al doilea roșu că victoria e ca și obținută, că meciul e câștigat. Din păcate, nu au mai reușit să revină. Într-adevăr a fost o a doua repriză slabă, dar cel mai important este că rămânem cu victoria și cele trei puncte”.
Și dacă juca bine CFR-ul și egala Rennes, cu ce rămâneam după meci? Nu suntem nici Real, nici Barcelona, să dominăm și să învingem în fiecare meci
Romanian Liga I
Dan Petrescu, un car de nervi după ce a luat al 5-lea titlu cu CFR: "Toată țara mă injură!"
25/05/2022 LA 05:50
Mara consideră că CFR a depășit așteptările în grupa sa de Europa League: ”Avem șanse de calificare în continuare… acum să fim sinceri, câtă lume ne dădea vreo șansă înainte de începerea grupelor? Cu echipe ca Lazio sau Celtic? Avem șase puncte în Europa League. Vom analiza meciul, și eu și Dan, alături de băieți”.
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
20/05/2022 LA 08:39