CFR a învins cu 1-0 la Rennes prin golul înscris de Ciprian Deac însă echipa clujeană s-a văzut dominată în a doua parte a meciului, chiar dacă francezii au evoluat mult timp cu doi oameni în minus.
Mara a afirmat la Digisport că după ce echipa franceză a primit al doilea roșu, jucătorii CFR-ului s-au deconectat: ”Băieții au crezut după al doilea roșu că victoria e ca și obținută, că meciul e câștigat. Din păcate, nu au mai reușit să revină. Într-adevăr a fost o a doua repriză slabă, dar cel mai important este că rămânem cu victoria și cele trei puncte”.
Și dacă juca bine CFR-ul și egala Rennes, cu ce rămâneam după meci? Nu suntem nici Real, nici Barcelona, să dominăm și să învingem în fiecare meci
Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
ACUM 8 ORE
Mara consideră că CFR a depășit așteptările în grupa sa de Europa League: ”Avem șanse de calificare în continuare… acum să fim sinceri, câtă lume ne dădea vreo șansă înainte de începerea grupelor? Cu echipe ca Lazio sau Celtic? Avem șase puncte în Europa League. Vom analiza meciul, și eu și Dan, alături de băieți”.
Romanian Liga I
CFR Cluj și-a luat atacant! Cine este fotbalistul transferat după eliminarea din Cupa României
24/09/2021 LA 13:39
Romanian Liga I
Marius Șumudică, noi săgeți la adresa lui Dan Petrescu, după eliminarea CFR-ului din Cupa României
24/09/2021 LA 13:00