Ceea ce s-a întâmplat aseară pe "Vasil Levski" reprezintă o adevărată posibilă "bombă epidemiologică", e convins unul dintre cei mai respectaţi specialişti în domeniu din Bulgaria, Angel Kunchev.
În tribunele arenei au fost între 10.000 şi 15.000 de spectatori, lucru care e reglementat de Guvern: responsabilii de la Sofia au decis ca pe stadioane să intre spectatori în limita a 30% din capacitate.
Marea problemă e că ultraşii bulgari nu au ţinut cont de vreo distanţare socială, fanii îngrămădindu-se într-una dintre peluze, unde au stat precum sardelele.
Romanian Liga I
Dan Petrescu vrea o federație după modelul unguresc! Strategia care ar ridica naționala României
ACUM O ZI
"O mulţime de oameni se adună acolo, închideţi stadioanele! Voi nu vedeţi ce se întâmplă peste tot în Europa?", a avertizat Kunchev în sportal.bg, anticipând că Bulgaria va ajunge în foarte scurt timp la 5000 de noi cazuri/zi. Cifre comparabile cu România, doar că vecinii de la sud de Dunăre sunt sub 7 milioane.
https://i.eurosport.com/2020/10/22/2920308.jpg

CFR a avut emoţii mari din cauza lipsei de măsuri anti-COVID

De notat că inclusiv oficialii lui CFR au fost surprinşi de lejeritatea pe care o au bulgarii în tratarea COVID-19, recunoscând că el şi echipa clujeană s-au simţit expuşi.
"Nu mi s-a părut că s-a respectat o distanţă la care să fii în siguranţă. Am stat cu emoţii pentru delegaţia noastră. A trebuie să trecem prin mulţime, ai emoţii, ai reţineri", a spus Bilaşco pentru Telekom Sport.
https://i.eurosport.com/2020/10/20/2918611.png
Romanian Liga I
FCSB și CFR Cluj, doar în deplasare în Cupa României! Programul granzilor în grupele competiției
ACUM O ZI
Romanian Liga I
Dan Petrescu a răbufnit după transferul lui Păun! "Eu nu am fost de acord cu plecările lor"
IERI LA 15:28