Ceea ce s-a întâmplat aseară pe "Vasil Levski" reprezintă o adevărată posibilă "bombă epidemiologică", e convins unul dintre cei mai respectaţi specialişti în domeniu din Bulgaria, Angel Kunchev.

În tribunele arenei au fost între 10.000 şi 15.000 de spectatori, lucru care e reglementat de Guvern: responsabilii de la Sofia au decis ca pe stadioane să intre spectatori în limita a 30% din capacitate.

Romanian Liga I
Dan Petrescu semnează în această săptămână! Echipa care l-a convins dinainte de despărțirea de CFR
ACUM 16 ORE

Marea problemă e că ultraşii bulgari nu au ţinut cont de vreo distanţare socială, fanii îngrămădindu-se într-una dintre peluze, unde au stat precum sardelele.

"O mulţime de oameni se adună acolo, închideţi stadioanele! Voi nu vedeţi ce se întâmplă peste tot în Europa?", a avertizat Kunchev în sportal.bg, anticipând că Bulgaria va ajunge în foarte scurt timp la 5000 de noi cazuri/zi. Cifre comparabile cu România, doar că vecinii de la sud de Dunăre sunt sub 7 milioane.

https://i.eurosport.com/2020/10/22/2920308.jpg

CFR a avut emoţii mari din cauza lipsei de măsuri anti-COVID

De notat că inclusiv oficialii lui CFR au fost surprinşi de lejeritatea pe care o au bulgarii în tratarea COVID-19, recunoscând că el şi echipa clujeană s-au simţit expuşi.

"Nu mi s-a părut că s-a respectat o distanţă la care să fii în siguranţă. Am stat cu emoţii pentru delegaţia noastră. A trebuie să trecem prin mulţime, ai emoţii, ai reţineri", a spus Bilaşco pentru Telekom Sport.

https://i.eurosport.com/2020/10/20/2918611.png
Romanian Liga I
Dan Petrescu și-a pierdut și ultimul aliat de la CFR: "Trebuie să se retragă demn"
ACUM 20 ORE
Romanian Liga I
Mutu spune "Da". Selecţionerul României U21, tentat să accepte oferta CFR-ului
ACUM 21 ORE