Ceea ce s-a întâmplat aseară pe "Vasil Levski" reprezintă o adevărată posibilă "bombă epidemiologică", e convins unul dintre cei mai respectaţi specialişti în domeniu din Bulgaria, Angel Kunchev.
În tribunele arenei au fost între 10.000 şi 15.000 de spectatori, lucru care e reglementat de Guvern: responsabilii de la Sofia au decis ca pe stadioane să intre spectatori în limita a 30% din capacitate.
Marea problemă e că ultraşii bulgari nu au ţinut cont de vreo distanţare socială, fanii îngrămădindu-se într-una dintre peluze, unde au stat precum sardelele.
Romanian Liga I
CFR Cluj poate da o lovitură financiară! Ardelenii au ofertă uriașă pentru Andrei Burcă
ACUM 18 ORE
"O mulţime de oameni se adună acolo, închideţi stadioanele! Voi nu vedeţi ce se întâmplă peste tot în Europa?", a avertizat Kunchev în sportal.bg, anticipând că Bulgaria va ajunge în foarte scurt timp la 5000 de noi cazuri/zi. Cifre comparabile cu România, doar că vecinii de la sud de Dunăre sunt sub 7 milioane.
https://i.eurosport.com/2020/10/22/2920308.jpg

CFR a avut emoţii mari din cauza lipsei de măsuri anti-COVID

De notat că inclusiv oficialii lui CFR au fost surprinşi de lejeritatea pe care o au bulgarii în tratarea COVID-19, recunoscând că el şi echipa clujeană s-au simţit expuşi.
"Nu mi s-a părut că s-a respectat o distanţă la care să fii în siguranţă. Am stat cu emoţii pentru delegaţia noastră. A trebuie să trecem prin mulţime, ai emoţii, ai reţineri", a spus Bilaşco pentru Telekom Sport.
https://i.eurosport.com/2020/10/20/2918611.png
Romanian Liga I
CFR Cluj riscă depunctarea din cauza unei datorii de 250.000 de €! Timpul e dușmanul ardelenilor
ACUM O ZI
Romanian Liga I
Galeria Rapidului, decizie radicală înaintea derby-ului cu CFR Cluj: "Peluza Nord nu va fi la meci!"
13/10/2021 LA 16:28