Ianis Hagi a fost omul meciului pe Ibrox Stadium, după ce mijlocașul român a reușit o "dublă" minunată în poarta portughezilor. În ciuda revenirii spectaculoase de pe Ibrox Stadium, bookmakerii nu-i dau șanse prea mari echipei lui Steven Gerrard la câștigarea trofeului.
Trupa de pe Ibrox Stadium are o cotă de 75 să triumfe în Europa League, fiind a 18-a favorită, chiar în spatele rivalilor de la Celtic, care au o cotă de 50. Favoritele pentru câștigarea trofeului sunt Manchester United și Inter Milano, cu o cotă de 6,5.
Începând cu vara anului 2018, odată cu numirea lui Steven Gerrard pe banca tehnică, Rangers nu a cunoscut înfrângerea în cupele europene, în meciurile de pe teren propriu. Per total, formația scoțiană a disputat 29 de meciuri în Europa, pierzând în 3 dintre acestea, toate în deplasare.
Scottish Premiership
Ianis Hagi a debutat cu gol în 2022 la Rangers, într-o deplasare grea
IERI LA 20:32
După egalul cu Sevilla de pe teren propriu, scor 1-1, CFR Cluj are o cotă de 300 pentru câștigarea trofeului, în timp ce formația spaniolă are o cotă de 9 și se clasează pe locul 4 în clasamentul favoritelor din competiția europeană.
https://i.eurosport.com/2020/02/20/2781082.jpg

Steven Gerrard, impresionat de Ianis Hagi

După un meci excelent făcut de Ianis Hagi în partida câștigată de Rangers cu 3-2 în fața celor de la Braga, Steven Gerrard a vorbit despre internaționalul român.
"Astăzi ne-am redescoperit și am demonstrat un caracter incredibil.", a declarat Gerrard după meci. Tehnicianul englez a vorbit și despre Ianis: ”Tatăl lui Ianis Hagi a fost aici în seara asta. Sunt sigur că a fost foarte mândru de felul în care a jucat fiul său! Scena este a lui, e un talent uriaș.
El a produs magia, primul gol a fost fantastic, o intrare în centru, pe piciorul stâng, care cred ca e piciorul lui mai slab, încă nu știu sigur. A fost o finalizare excelentă. Al doilea a venit din îndrăzneala lui, de la 25 de metri, am avut și puțin noroc, dar uneori norocul ți-l faci singur, iar el a meritat.”.
Ianis Hagi a fost omul serii în Europa League, după ce dubla sa din partida cu Braga a semnat victoria lui Rangers, 3-2, în "16-imile" competiţiei. Conduşi cu 2-0 în minutul 67, scoţienii au revenit graţie golurilor reușite de Ianis și Aribo.
La finalul meciului de la Glasgow, Ianis a împărtăşit cu fanii primele impresii după un meci senzațional reușit de mijlocașul român:
"Ibrox, baby, asta înseamnă!. E impresionant, e impresionant. Totul e atât de diferit aici, în sens pozitiv. Eram conduşi cu 2-0 şi nu ne-am oprit vreo secundă. Ştiam că un gol ne poate aduce înapoi în meci. Lucruri extraordinare se pot întâmpla pe Ibrox.", a spus Hagi Jr..
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Rangers a ajuns la 18 meciuri fără înfrângere în campionat! Ce note a primit Ianis Hagi
26/12/2021 LA 17:22
Scottish Premiership
Ianis Hagi, sfătuit să rămână la Rangers cel puțin încă un an! "Este exact unde trebuie"
25/12/2021 LA 17:21