Fotbal
Europa League

Ce notă a primit Ianis Hagi după calificarea lui Rangers: "S-a revanșat pentru ratarea penalty-ului"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ianis Hagi Glasgow Rangers Braga

Credit imagine: Eurosport

DeSebastian Ujica
26/02/2020 la 20:39

Glasgow Rangers s-a calificat pentru prima dată după 9 ani în optimile Europa League după 4-2 la general cu Braga.

Ianis Hagi a fost în centrul atenției și la partida retur contra celor de la Braga din 16-imile Europa League. A creat o fază extrem de periculoasă în prima repriză, ratată de Kent, pentru ca la ultima fază a reprizei să execute o lovitură de pedeapsă, aparată însă de către portarul celor de la Braga, Matheus.

În repriza secundă, Ianis a ieșit din nou în evidență cu o pasă superbă la golul lui Ryan Kent - Ianis a trimis în spatele fundașilor portughezilor iar Kent a trimis la colțul lung și a marcat unicul gol al meciului.

Fotbal

Gică Hagi, dezvăluire amuzantă. Ce a pățit când a mers în Scoția să îl vadă pe Ianis

19/06/2020 LA 10:48

Cei de la Herald Scotland i-au acordat nota 7 lui Ianis Hagi, la fel ca alți 4 coechipieri, în timp ce 5 jucători au primit nota 8. Florian Kamberi a fost singurul cu nota 6 dintre titulari. Tot nota 7 a primit Ianis Hagi și de la site-ul The4Official.net.

Eroul victoriei cu 3-2 contra celor de la Braga de pe Ibrox s-a descurcat minunat când i-a pus mingea pe tavă lui Ryan Kent în minutul 19. Dar apoi a trimis peste poartă o lovitură liberă periculoasă și nu a reușit să marcheze din penalty. S-a revanșat pentru aceste ratări când l-a lăsat singur pe Ryan Kent cu o pasă extraordinară

Jucătorul meciului a fost desemnat fundașul central al lui Rangers, George Edmundson.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Fotbal

Gică Hagi pariază pe puștii de la naționala de tineret: "Pot scoate din nou România în stradă"

04/06/2020 LA 07:01
Fotbal

Ilie Dumitrescu a dezvăluit ce i-a spus Gerrard lui Ianis Hagi în pauza primului meci la Rangers

28/05/2020 LA 17:31
Subiecte asemănătoare
FotbalEuropa LeagueSporting BragaRangersMai multe
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol