Ianis Hagi a fost în centrul atenției și la partida retur contra celor de la Braga din 16-imile Europa League. A creat o fază extrem de periculoasă în prima repriză, ratată de Kent, pentru ca la ultima fază a reprizei să execute o lovitură de pedeapsă, aparată însă de către portarul celor de la Braga, Matheus.
În repriza secundă, Ianis a ieșit din nou în evidență cu o pasă superbă la golul lui Ryan Kent - Ianis a trimis în spatele fundașilor portughezilor iar Kent a trimis la colțul lung și a marcat unicul gol al meciului.
Cei de la Herald Scotland i-au acordat nota 7 lui Ianis Hagi, la fel ca alți 4 coechipieri, în timp ce 5 jucători au primit nota 8. Florian Kamberi a fost singurul cu nota 6 dintre titulari. Tot nota 7 a primit Ianis Hagi și de la site-ul The4Official.net.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, despre perioada petrecută în carantină: "A fost extrem de greu!" Ce a învățat la Rangers
ACUM 18 ORE
Eroul victoriei cu 3-2 contra celor de la Braga de pe Ibrox s-a descurcat minunat când i-a pus mingea pe tavă lui Ryan Kent în minutul 19. Dar apoi a trimis peste poartă o lovitură liberă periculoasă și nu a reușit să marcheze din penalty. S-a revanșat pentru aceste ratări când l-a lăsat singur pe Ryan Kent cu o pasă extraordinară
Jucătorul meciului a fost desemnat fundașul central al lui Rangers, George Edmundson.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Ianis Hagi, ca și transferat la Roma, în iarnă. Suma uriașă pusă la bătaie de Mourinho
IERI LA 05:01
Fotbal
"Un jucător de speriat!" Reacția presei din Scoția după prestația bună a lui Ianis Hagi
IERI LA 11:54