Atmosfera de la CFR nu este deloc bună înaintea duelului cu Roma. Campioana României are probleme mari de lot în zona defensivă, avându-l la dispoziție doar pe tânărul Denis Ciobotariu pe postul de fundaș central.
În același timp, Dan Petrescu a anunțat, după meciul cu Gaz Metan, că partida cu Roma va fi ultima pe banca CFR-ului.
"Super Dan" a răbufnit în weekend, acuzând că echipa sa este dezavantajată de arbitri în mod frecvent. De asemenea, patronul Neluțu Varga a anunțat că formația ardeleană nu se va prezenta pe teren la următorul meci din Liga 1, cu FC Argeș (8 noiembrie).
Europa League
Dan Petrescu, acuze dure după eşecul cu Sivasspor: "Ne-au scos-o din poartă! Am avut 3 penalty-uri"
15/09/2022 LA 20:17
Plecarea lui Dan Petrescu și neprezentarea la partida din campionat rămân în continuare două necunoscute, pe care le vom afla abia la ora meciului. Până atunci, campioana României are de disputat un meci extrem de important în Europa League, în deplasare cu AS Roma.

Ce scriu jurnaliștii italieni despre CFR Cluj și Dan Petrescu, înaintea meciului cu Roma din Europa League

Celebra publicație italiană Gazzetta dello Sport a analizat întreaga situație de la CFR Cluj și a publicat un articol cu titlul "COVID, accidentări și demisia antrenorului. Cluj, la un pas de criză".
Jurnaliștii din Peninsulă sunt conștienți de problemele actuale din Gruia. Dan Petrescu nu se va putea baza pe 3 fundași centrali la partida de pe Olimpico. Andrei Burcă are COVID, în timp ce Vinicius și Cestor sunt accidentați.
"Problemele de la Cluj au început în ultima etapă din campionat. Jucătorii lui Dan Petrescu au pierdut cu 2-1 în fața lui Gaz Metan, suferind prima înfrângere în ultimele 15 meciuri din campionat (n.r. - sezonul actual + precedent). Petrescu, suspendat și aflat în tribune, s-a revoltat împotriva arbitrajului și chiar a anunțat că va pleca de la echipă, după meciul de pe Olimpico.
În același timp, patronul clubului, Neluțu Varga, a amenințat că echipa sa nu se va prezenta la meciul cu FC Argeș din cauza <greșelilor intenționate comise contra lui CFR>. La rândul său, Dan Petrescu a declarat: <Nu mai pot rămâne, plec după meciul cu Roma. Vreau o pauză, nu mai rezist. Nu vorbesc doar despre greșelile de arbitraj. Să vină altcineva în locul meu, eu nu mai pot să continui. Nu mai pot antrena aici, ce pot să fac?>", au scris jurnaliștii Gazzetta dello Sport.
După 2 runde, CFR Cluj este lider în grupa A din Europa League, la egalitate de puncte (4) cu AS Roma, pe care o va întâlni în această seară. Young Boys se află pe 3, în timp ce ȚSKA Sofia este codașa grupei.
https://i.eurosport.com/2020/11/03/2927919.jpg
Europa League
Ronaldo, primul gol din carieră în Europa League, la 19 ani şi 11 luni de la debut.Rezultatele serii
15/09/2022 LA 18:42
Europa League
La 90 de minute de istorie. Tavernier poate deveni primul fundaș golgheter din istoria Europa League
18/05/2022 LA 09:43