Celtic ar fi putut pica chiar pe locul trei în grupă după ce a fost condusă de Lazio prin golul lui Manuel Lazzari înscris în minutul 40. Totuși, scoțienii nu au renunțat iar cu 23 de minute înainte de final Ryan Christie a adus egalarea pentru ca apoi Jullien să aducă cele trei puncte cu o lovitură de cap impecabilă în minutul în minutul 89.
Astfel, după această victorie scoțienii se află pe primul loc în grupă, cu șapte puncte. Pe locul doi, la un punc distanță, se află CFR iar pe poziția a treia vine Lazio cu trei puncte. Francezii de la Rennes mai au doar speranțe teoretice de calificare, cu doar un punct după trei meciuri.
Aceasta a fost prima întâlnire dintre cele două echipe din istorie dar pentru fanii lui Lazio nu a contat: italienii au venit hotărâți la Glasgow (poate prea hotărâți – printre scandările de încurajare s-au strecurat și niște saluturi naziste). Partea bună a fost că atmosfera creată pe stadion a fost una electrizantă dar Lazio poate pleca frustrată de pe Celtic Park: pentru bune perioade de timp au fost echipa mai bună.
Europa League
Leicester continuă în Conference League, Brendan Rodgers a oferit declarația serii: "Nu știu nimic"
10/12/2021 LA 06:43
https://i.eurosport.com/2019/10/24/2702461.jpg
Cu toate acestea, faptul că Simone Inzaghi nu se concentrează neapărat pe Europa League s-a văzut din alcătuirea echipei. Ciro Immobile, despre care Neil Lennon, antrenorul lui Celtic, a spus că este cel mai bun atacant din Serie A, a văzut meciul de pe bancă.
Victoria obținută cu greu de scoțieni nu este neapărat una meritată, dar mai important, va face ca meciul dintre Lazio și CFR de la Roma să devină unul decisiv.
Europa League
Focar de COVID-19 şi la Leicester. "Vulpile", fără 7 jucători împotriva lui Napoli
09/12/2021 LA 08:41
Europa League
Avocatul lui Kamara, șocat de ce au făcut copiii cehi la meciul cu Rangers. "O rușine!"
01/10/2021 LA 08:29