Eurosport

CFR Cluj a fost întâmpinată de suporteri la revenirea în ţară: ”Suntem mândri de voi!”

CFR Cluj a fost întâmpinată de suporteri la revenirea în ţară: ”Suntem mândri de voi!”

28/02/2020 la 22:34Actualizare 28/02/2020 la 22:39

Câteva zeci de suporteri ai celor de la CFR Cluj au întâmpinat-o pe campioana României, vineri, la revenirea în ţară, după eliminarea dramatică din Europa League.

La aeroport, fanii au scandat mai multe mesaje de susţinere, precum „Suntem mândri de voi!", după cum se poate observa într-o filmare postată pe pagina de Facebook a CFR Cluj. Suporterii i-au strigat numele lui Alexandru Păun, al cărui gol a fost anulat în minutul ‘88 al meciului cu Sevilla.

CFR Cluj a rămas neînvinsă în cele două meciuri cu Sevilla, scor 1-1, în tur, şi 0-0, în retur, însă golul spaniolilor din deplasare a făcut diferenţa. Campioana României a părăsit Europa League după o performanţă bună. CFR Cluj a reuşit să rămână neînvinsă contra celor de la Sevilla, a trecut de patru tururi preliminare în competiţiile europene şi a încheiat pe locul doi în grupa din care au mai făcut parte Celtic, Lazio şi Rennes.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.