Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rondon a început să râdă la finalul meciului din Gruia! Comparația care l-a amuzat pe atacant

Cosmin Cioboata

Actualizat 30/10/2020 la 00:54 GMT+2

CFR Cluj a încheiat la egalitate meciul cu Young Boys, scor 1-1, în runda a 2-a din grupele UEFA Europa League.

Mario Rondon, atacantul lui CFR Cluj

Credit imagine: Getty Images

Mario Rondon s-a arătat ușor dezamăgit pentru că CFR Cluj n-a obținut victoria în partida din Gruia. Marcatorul campioanei României din această seară consideră că echipele din grupa CFR-ului se vor lupta pentru calificare până în ultima etapă.
Când i s-a spus că Old Boys (n.r. - băieții în vârstă) și Young Boys au încheiat la egalitate, atacantul din Venezuela a început să râdă, spunând că el și colegii săi au alergat mult mai mult decât adversarii lor mai tineri.
"Suntem puțini triști că n-am obținut cele 3 puncte, dar este important că n-am pierdut în această seară. Îmi pare rău de Vinicius că n-a terminat meciul pe teren. Mai sunt 4 meciuri de jucat, cred că această grupă se va decide în ultimul meci. Este important ce am făcut până acum. Luăm meci cu meci, ne preocupăm de rezultatele noastre și încercăm să obținem cât mai multe puncte.
S-a văzut că din punct de vedere fizic Young Boys stă foarte bine. Vin dintr-un campionat puternic și se descurcă foarte bine și din punct de vedere tactic. Toate meciurile de la acest nivel sunt importante. Suntem un grup cu experiență și trebuie să fim atenți la detaliile din astfel de partide. Chiar dacă suntem jucători experimentați (n.r. - mai în vârstă), fugim mai mult decat jucătorii tineri (râde).", a spus Mario Rondon, pentru Digisport.

CFR Cluj - Young Boys 1-1, în runda a 2-a din grupele Europa League

Campioana României a început timidă meciul din Gruia și a lăsat-o pe Young Boys să aibă inițiativa. Trupa lui Dan Petrescu n-a reușit să trimită vreun șut către poarta elvețienilor în primele 45 de minute.
Ardelenii au primit o veste proastă în minutul 14, când Vinicius a acuzat probleme musculare și a fost nevoit să părăsească terenul. În locul său, Dan Petrescu l-a introdus pe Cristi Manea.
Cea mai mare ocazie a primei părți a avut-o Ngamaleu, atacantul lui Young Boys. Acesta a șutat periculos la colțul scurt din apropierea porții, dar Bălgrădean s-a aflat la datorie și a respins.

CFR Cluj - Young Boys | Campioana României rămâne lider în grupa A

CFR a ieșit mult mai montată de la vestiare și a pus în pericol poarta campioanei Elveției prin Rondon. Atacantul din Venezuela n-a reluat cu destulă forță cu capul, din 3 metri de poartă, după un șut ratat al lui Burcă. Oaspeții au oferit imediat replica, când Camara a reluat tot cu capul peste poarta lui Bălgrădean, după un corner.
Djokovic și-a încercat și el norocul la poarta lui Young Boys, dar șutul său violent a fost blocat de defensiva elvețienilor.
Mario Rondon n-a mai ratat ținta în minutul 62. Atacantul CFR-ului a deschis scorul în Gruia cu un șut din întoarcere, deviat, care l-a păcălit pe portarul elvețienilor. Young Boys a restabilit egalitatea foarte repede, prin Fassnacht. Acesta a trimis cu stângul în colțul din stânga lui Bălgrădean, după ce primul său șut fusese blocat de fundașii CFR-ului.
Rondon s-a aflat aproape să facă "dubla" în minutul 75, dar șutul său a fost modest și nu i-a mai pus probleme lui Ballmoos.
S-a încheiat 1-1, rezultat în urma căruia CFR Cluj rămâne pe primul loc în grupa A. Ardelenii sunt urmați de AS Roma, care a obținut numai un punct în partida cu ȚSKA Sofia, scor 0-0, pe Olimpico.
Premier League, program etapa 7
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo