”Cu toții trebuia să fim buni în apărare, ei au avut mai multă posesie în prima repriză, dar ocazii clare nu au avut. Poate cea mai clară ocazie a fost a noastră, dar în a doua repriză.. am suferit la fazele fixe, unde suntem puternici de obicei. Și apoi a urmat acel penalty inventat, din ce am văzut eu.
E greu să ne calificăm, Young Boys a învins cu 1-0. Acum trebuie să ne ajute Roma, să bată pe Young Boys și noi să ne facem treaba noastră, dacă vom învinge în ambele meciuri suntem calificați”, a declarat Camora la DigiSport.

CFR Cluj - AS Roma 0-2

Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
IERI LA 21:01
Roma a deschis scorul în minutul 49 după autogolul lui Debeljuh. Meciul a decurs ulterior în favoarea Romei iar după introducerea ”pieselor grele”, precum Dzeko sau Mkhitaryan, situația era destul de clară.
Dominarea italienilor s-a concretizat și prin gol după ce Bălgrădean l-a faultat în careu pe proaspăt intratul armean. Centralul nu a ezitat, a acordat penalty iar Veretout a transformat fără probleme pentru a asigura, practic, cele trei puncte pentru echipa din Italia.

CLASAMENTUL GRUPEI CU DOUĂ ETAPE RĂMASE

1. AS Roma 10p
2. Young Boys 7p
3. CFR Cluj 4p
4. TSKA Sofia 1p
Europa League
Moruțan și Cicâldău, meci mare pentru Galata, în victoria cu Lazio! Mitriță, gol pentru PAOK
IERI LA 18:35
Europa League
S-au tras la sorți grupele Europa League! Ianis Hagi va da piept cu un coleg de la națională
27/08/2021 LA 10:39