”Cu toții trebuia să fim buni în apărare, ei au avut mai multă posesie în prima repriză, dar ocazii clare nu au avut. Poate cea mai clară ocazie a fost a noastră, dar în a doua repriză.. am suferit la fazele fixe, unde suntem puternici de obicei. Și apoi a urmat acel penalty inventat, din ce am văzut eu.
E greu să ne calificăm, Young Boys a învins cu 1-0. Acum trebuie să ne ajute Roma, să bată pe Young Boys și noi să ne facem treaba noastră, dacă vom învinge în ambele meciuri suntem calificați”, a declarat Camora la DigiSport.

CFR Cluj - AS Roma 0-2

Europa League
Leicester continuă în Conference League, Brendan Rodgers a oferit declarația serii: "Nu știu nimic"
10/12/2021 LA 06:43
Roma a deschis scorul în minutul 49 după autogolul lui Debeljuh. Meciul a decurs ulterior în favoarea Romei iar după introducerea ”pieselor grele”, precum Dzeko sau Mkhitaryan, situația era destul de clară.
Dominarea italienilor s-a concretizat și prin gol după ce Bălgrădean l-a faultat în careu pe proaspăt intratul armean. Centralul nu a ezitat, a acordat penalty iar Veretout a transformat fără probleme pentru a asigura, practic, cele trei puncte pentru echipa din Italia.

CLASAMENTUL GRUPEI CU DOUĂ ETAPE RĂMASE

1. AS Roma 10p
2. Young Boys 7p
3. CFR Cluj 4p
4. TSKA Sofia 1p
Europa League
Focar de COVID-19 şi la Leicester. "Vulpile", fără 7 jucători împotriva lui Napoli
09/12/2021 LA 08:41
Europa League
Avocatul lui Kamara, șocat de ce au făcut copiii cehi la meciul cu Rangers. "O rușine!"
01/10/2021 LA 08:29