CFR Cluj a venit la meciul cu CSKA Sofia plină de incertitudini și fără un antrenor principal. Misiunea nu avea cum să fie una ușoară și nici nu a fost. Cu toate acestea, prima ocazie a aparținut clujenilor după o lovitură de cap periculoasă a lui Pereira chiar din minutul trei.
Au urmat ocazii de ambele părți dar cea mai mare a fost a lui Debeljuh, cel care dintr-o poziție excelentă, a șutat la colțul scurt dar mingea a fost respinsă de portarul Busatto. Ulterior, bulgarii au pus stăpânire pe joc și au fost echipa cu posesia, însă fără să fie cu adevărat periculoși.
Nu a fost cea mai spectaculoasă primă repriză, însă primele 45 de minute nu s-au încheiat până Debeljuh a mai ratat încă o ocazie mare, după ce a trimis peste poartă din interiorul careului, nereușind să profite de o centrare exactă a lui Camora.
Europa League
"Vin rechinii!". Mourinho, extrem de plastic, după ce a dus-o pe Roma în primăvara Europa League
04/11/2022 LA 09:41

CFR Cluj - CSKA Sofia 0-0. Bulgarii au dominat mare parte din meci

Repriza a doua a început în același ritm și la doar cinci minute de la reluare, CSKA Sofia a ratat o ocazie importantă Youga a șutat de la distanță dar Bălgrădean a fost atent și a respins mingea în față însă, dar a fost ajutat de degajarea lui Manea.
Deși o victorie le-ar fi făcut o viața mult mai ușoară, clujenii nu au forțat deloc și au cedat complet inițiativa în a doua parte. O repriză secundă în care bulgarii au fost cei cu mingea la picior și cu ocaziile, nu mari ce e drept, ratate.
Șansele la victorie ale clujenilor au ajuns pracitc la zero în momentul în care, spre finalul partidei, Chipciu a primit al doilea cartonaș galben pentru o simulare.
Roma și-a făcut datoria și a învins-o pe Young Boys, astfel că se va juca în ultima etapă calificarea. Ardelenii au nevoie de victorie pentru a se califica, în timp ce elvețienilor le este suficient și un egal.

CFR Cluj - CSKA Sofia 0-0. Clasamentul grupei cu o etapă înainte de final

1. AS Roma 13p
2. Young Boys 7p
3. CFR Cluj 5p
4. CSKA Sofia 2p
Europa League
Jose Mourinho, antrenorul cu cele mai multe victorii în cupele europene. Recordul istoric depășit
28/10/2022 LA 08:38
Europa League
Dan Petrescu, acuze dure după eşecul cu Sivasspor: "Ne-au scos-o din poartă! Am avut 3 penalty-uri"
15/09/2022 LA 20:17