Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj, doar egal cu CSKA Sofia! Calificarea se joacă în ultima etapă la Berna

Vlad Dumitrescu

Actualizat 03/12/2020 la 23:52 GMT+2

Într-un meci dominat de bulgari, CFR Cluj nu a reușit decât un egal (0-0) cu CSKA Sofia și va trebuie să învingă în ultima etapă la Young Boys pentru a se califica.

CFR Cluj

Credit imagine: Getty Images

CFR Cluj a venit la meciul cu CSKA Sofia plină de incertitudini și fără un antrenor principal. Misiunea nu avea cum să fie una ușoară și nici nu a fost. Cu toate acestea, prima ocazie a aparținut clujenilor după o lovitură de cap periculoasă a lui Pereira chiar din minutul trei.
Au urmat ocazii de ambele părți dar cea mai mare a fost a lui Debeljuh, cel care dintr-o poziție excelentă, a șutat la colțul scurt dar mingea a fost respinsă de portarul Busatto. Ulterior, bulgarii au pus stăpânire pe joc și au fost echipa cu posesia, însă fără să fie cu adevărat periculoși.
Nu a fost cea mai spectaculoasă primă repriză, însă primele 45 de minute nu s-au încheiat până Debeljuh a mai ratat încă o ocazie mare, după ce a trimis peste poartă din interiorul careului, nereușind să profite de o centrare exactă a lui Camora.

CFR Cluj - CSKA Sofia 0-0. Bulgarii au dominat mare parte din meci

Repriza a doua a început în același ritm și la doar cinci minute de la reluare, CSKA Sofia a ratat o ocazie importantă Youga a șutat de la distanță dar Bălgrădean a fost atent și a respins mingea în față însă, dar a fost ajutat de degajarea lui Manea.
Deși o victorie le-ar fi făcut o viața mult mai ușoară, clujenii nu au forțat deloc și au cedat complet inițiativa în a doua parte. O repriză secundă în care bulgarii au fost cei cu mingea la picior și cu ocaziile, nu mari ce e drept, ratate.
Șansele la victorie ale clujenilor au ajuns pracitc la zero în momentul în care, spre finalul partidei, Chipciu a primit al doilea cartonaș galben pentru o simulare.
Roma și-a făcut datoria și a învins-o pe Young Boys, astfel că se va juca în ultima etapă calificarea. Ardelenii au nevoie de victorie pentru a se califica, în timp ce elvețienilor le este suficient și un egal.

CFR Cluj - CSKA Sofia 0-0. Clasamentul grupei cu o etapă înainte de final

1. AS Roma 13p
2. Young Boys 7p
3. CFR Cluj 5p
4. CSKA Sofia 2p
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo