CFR Cluj încearcă o nouă surpriză în cupele europene în fața echipei pe care a eliminat-o deja în preliminariile UEFA Champions League. La partida de joi seară, CFR ar putea să nu-l aibă pe bancă pe Dan Petrescu! Antrenorului echipei i s-a făcut rău la hotel și a lipsit de la conferința de presă de dinaintea partidei. Locul său a fost luat de antrenorul secund, Alin Minteuan.
”Sperăm ca Dan să fie alături de noi începând de mâine dimineață, nu după-amiază. Nu este o problemă mare și vrem ca el să fie pe bancă dar dacă nu va fi bine, vom fi pregătiți pe meci” a spus Alin Minteuan la conferința de presă.
Portarul CFR-ului, Giedrius Arlauskis, a povestit la rândul său ce s-a întâmplat cu Dan Petrescu: ”Chiar înainte să plecăm la stadion el ne-a spus că nu se simte prea bine și noi știm că e un luptător. Cred că va fi în regulă mâine (nr joi), chiar dacă nu e 100% el va fi alături de noi, sunt sigur, de asta avem atât de multă încredere în el” a spus portarul din Lithuania.
Fotbal
"Asta e singura variantă!" Răzvan Burleanu, anunț de ultimă oră despre numirea noului selecționer
14/12/2021 LA 15:45

CFR speră într-o nouă minune

La mai puțin de 2 luni de la partida incredibilă de la Glasgow câștigată de CFR Cluj cu scorul de 4-3, campioana României revine pentru un nou duel cu Celtic, de data aceasta în grupele Europa League. Arlauskis este convins că partida va fi diferită de această dată.
”Poate că ne-au subestimat puțin (în primul meci). Sperăm că vor face la fel și de această dată. Să sperăm. A fost un meci nebun, era o presiune uriașă pe noi pentru că ne doream să ne calificarea. Acum suntem mai relaxați, sperăm să ne bucurăm de meci pentru că presiunea nu mai este atât de mare însă obiectivul este același, să câștigăm partida și sperăm că vom putea.
Celtic e o echipă puternică, nu e ușor să joci aici pe acest stadion fantastic cu suporteri minunați, însă este o plăcere” a mai spus Arlauskis.
CFR Cluj este pe primul loc în grupa E cu 3 puncte după victoria din prima etapă cu Lazio. Celtic a făcut 0-0 cu Rennes în primul meci.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Dan Petrescu nu ar zice "nu" naționalei de fotbal a României: "Clauza mea de reziliere nu e mare!"
18/11/2021 LA 15:43
Romanian Liga I
Dan Petrescu, prima reacție după Rapid – CFR Cluj 2-0: "Sunt foarte surprins, o să am o discuție!"
17/10/2021 LA 20:01