CFR Cluj a reușit în prima repriză să o blocheze pe Sevilla, cea care și-a creat oportunități însă nu a avut niciun șut pe poarta lui Arlauskis! Nici campioana României nu a reușit să cadreze vreo lovitură, însă a pus în pericol poarta adversă mai ales la fazele fixe.
Cea mai mare ocazie în primul act a venit la o deviere a lui De Jong care a lovit bara transversală. Oaspeții au avut 59% din timp posesia și de 2 ori mai ulte pase reușite. CFR a reușit să o oprească pe Sevilla fără să fie mai agresivă decât trebuia: doar 7 faulturi au fost în prima repriză, dintre care 3 comise de echipa lui Dan Petrescu.
"Ne convine, important e să nu luăm gol, și un 0-0 ne dă șanse pentru retur. Sper ca și în repriza a doua să menținem această organizare excelentă, nu și-au creat decât vreo 2-3 ocazii norocoase. Sper să fim mai periculoși în repriza secundă" a declarat Bogdan Mara la pauza partidei.
Romanian Liga I
CFR Cluj a transferat un portar din Italia! Anunțul făcut de campioana României
ACUM 16 ORE

Repriza secundă

CFR Cluj a început curajos repriza secundă și a obținut 3 cornere în primele 3 minute. Meciul a revenit apoi la coordonatele din primul act, cu CFR Cluj ceva mai ofensivă. A venit apoi minutul istoric: primul penalty acordat cu VAR în România! Hențul lui Koude nu a fost văzut în primă fază, însă arbitrul a văzut reluarea pe ecranul de la marginea terenului! Deac a profitat imediat și a deschis scorul cu primul șut pe poartă din acest meci!
Din păcate, și Sevilla a reușit să egaleze tot la primul șut pe poartă. Lopetegui a fost inspirat și l-a trimis pe teren pe En-Nesyri iar acesta a marcat din pasa lui De Jong. Sevilla putea să dea lovitura în prelungiri, însă Arlauskis a respins spectaculos la șutul lui Rony Lopes.
CFR Cluj păstrează speranțe la calificare însă va fi teribil de dificil pe Ramón Sánchez Pizjuán, cu toate că Sevilla a avut ceva probleme pe propriul teren în acest sezon: are doar 5 victorii în 12 partide de la Liga jucate "acasă".
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
#BuniȘiRăi | Radiografia etapei a 22-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
26/01/2022 LA 11:28
Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj 3-3 | Spectacol total în primul derby al sezonului! Gazdele au egalat ]n prelungiri
23/01/2022 LA 07:46