CFR a fost extrem de ghinionistă la tragerea la sorți, urmând a întâlni Lazio, Rennes și Celtic. Deși după confruntarea din play-off-ul Ligii, cu Slavia Praga, Dan Petrescu vorbea despre primăvara europeană, e greu de crezut că formația care a câștigat titlul în Liga 1 în ultimele două sezoane se poate clasa pe unul dintre primele două locuri.
Startul în grupa infernală va fi unul de foc, Lazio, formație din urna 1 la tragerea la sorți, urmând a sosi în Gruia. Italienii nu știu foarte multe despre formația clujeană, astfel că au apelat la Andrea Mandorlini, omul care scria istorie pentru CFR în urmă cu un deceniu.
"Eu am fost în România în urmă cu nouă ani, a trecut ceva timp. Dar cred că nu s-au schimbat multe. Se mizează mult pe grup, nu pe individualităţi. Faţă de Serie A, evident e mai puţină calitate. Totuşi, nu aş subevalua-o pe CFR Cluj, e totuşi câştigătoarea campionatului. Nu dau sfaturi, (Simone) Inzaghi nu are nevoie. CFR Cluj se va axa pe intensitate, pe contactele fizice. Evident, Lazio e mai bună din punct de vedere tactic şi în duelurile unu la unu, dacă îşi va face jocul său nu va avea probleme să câştige cele trei puncte", a spus tehnicianul italian pentru Lalaziosiamonoi.it.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
ACUM 21 ORE

Cine este Andrea Mandorlini

În vârstă de 59 de ani, Mandorlini a fost un jucător emblematic pentru Inter, alături de care a câștigat la finalul anilor '80 titlul în Italia, într-o perioadă în care Milan domina Europa.
Ulterior, alături de nerazzurri, a câștigat și Cupa UEFA, înainte de a se trasfera la Udinese, unde și-a încheiat cariera.
Ca antrenor, nu a avut mari rezultate, singurele trofee din carieră cucerindu-le alături de CFR Cluj, pe care a antrenat-o în sezonul 2009-2010. La cârma ardelenilor, tehnicianul italian a câștigat titlul în Liga 1, dar și Cupa și Supercupa.
Ulterior, a antrenat timp de 5 ani pe Hellas Verona și a primit chiar și o șansă la cârma formației actuale a lui Ionuț Radu, Genoa; însă "grifonii" au avut o perioadă extrem de slabă cu el pe bancă și a fost schimbat repede.

CFR - Lazio - Programul complet al grupei

  • 19 septembrie, ora 19:55 - CFR Cluj - Lazio, Rennes - Celtic
  • 3 octombrie, ora 22:00 - Celtic - CFR Cluj, Lazio - Rennes
  • 24 octombrie, ora 22:00 - Rennes - CFR Cluj, Celtic - Lazio
  • 7 noiembrie, ora 19:55 - CFR Cluj - Rennes, Lazio - Celtic
  • 28 noiembrie, ora 22:00 - Lazio - CFR Cluj, Celtic - Rennes
  • 12 decembrie, ora 19:55 - CFR Cluj - Celtic, Rennes - Lazio
Romanian Liga I
Un titular de la CFR Cluj și-a prelungit contractul! Lovitura dată de echipa lui Dan Petrescu
13/01/2022 LA 09:10
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Un fotbalist de la CFR Cluj are oferte din Germania și Spania! Reacția lui Dan Petrescu
12/01/2022 LA 13:49