CFR Cluj a trimis lista de jucători către UEFA pentru dubla cu FC Sevilla din Europa League. Partida tur va avea loc la Cluj în data de 20 de februarie, în timp ce returul va fi o săptămână mai târziu, în Spania.
De pe lista UEFA lipsesc două nume importante: Alex Chipciu și George Țucudean. Primul dintre aceștia a fost transferat în această iarnă de echipa lui Dan Petrescu, însă nu este pus la punct cu pregătirea fizică și Dan Petrescu a decis să nu-l includă în lot.
În ceea ce îl privește pe Țucudean, golgheterul CFR-ului a lipsit o perioadă lungă de timp din cauza problemelor de sănătate. De asemenea, Denis Ciobotariu nu se află pe lista UEFA, de unde lipsesc și alți jucători precum Costache, Perreira sau Sylla.
Fotbal
"Asta e singura variantă!" Răzvan Burleanu, anunț de ultimă oră despre numirea noului selecționer
14/12/2021 LA 15:45
Dintre jucătorii aduși în această iarnă de către CFR Cluj au prins lista Cristi Manea, cel care a evoluat la FCSB în prima parte a sezonului, și portarul polonez Grzegorz Sandomierski, cel care i-a luat locul lui Jesus Fernandez.
Lista UEFA conține și mai mulți jucători tineri, aflați pe lista B (*).
Iată lotul celor de la CFR Cluj pentru partidele din primăvara Europa League
  • Portari: Arlauskis, Sandomierski, Hindrich*
  • Fundași: A. Burcă, Cr. Manea, Susic, Boli, Camora, Vinicius, Cestor
  • Mijlocași: Aurelio, Djokovic, C. Deac, Golofca, Hoban, Bordeianu, A. Pop*, Petrila*, Joca*
  • Atacanți: Păun, Omrani, Traore, Rondon
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Dan Petrescu nu ar zice "nu" naționalei de fotbal a României: "Clauza mea de reziliere nu e mare!"
18/11/2021 LA 15:43
Romanian Liga I
Dan Petrescu, prima reacție după Rapid – CFR Cluj 2-0: "Sunt foarte surprins, o să am o discuție!"
17/10/2021 LA 20:01