Oltenii au anunțat venirea lui Goran Zakaric pe Facebook, însă dintr-o eroare. După victoria reușită cu Viitorul lui Hagi, scor 3-1, bosniacul a apărut și el în fotografia de grup realizată la vestiare.„Aşteptăm să primească cartea verde de la FIFA, o să mai dureze o săptămână, două, deocamdată e şi accidentat, nu foarte grav, dar, de câteva zile, nu face antrenamente cu echipa. Aştept să-i vină cartea verde, pentru că e un jucător valoros, de care avem nevoie”, declara Victor Pițurcă în urmă cu câteva zile.

Goran Zakaric, liber de contract, a ajuns la Craiova

Dacă Andrei Ivan și Alexandru Mățel au acceptat să vină în Bănie sub comanda lui Victor Pițurcă, oltenii au aranjat un nou transfer important, în ofensivă. Zakaric, acum în vârstă de 26 de ani, a evoluat sezonul trecut pentru Partizan Belgrad, acolo unde a înscris șapte goluri și a dat 5 pase de gol.
Romanian Liga I
Focar de Covid-19 la Universitatea Craiova! Meciul cu Rapid, în pericol de a fi amânat
IERI LA 16:30

Goran Zakaric

Credit imagine: Eurosport

Cotat la 1,2 milioane de euro de transfermarkt, atacantul va evolua pentru Craiova imediat ce se va rezolva situația cu cartea verde. La naționala Bosniei, Zakaric a înregistrat de-a lungul timpului 11 selecții, fără a marca vreun gol. El a debutat în naționala mare la vârsta de 21 de ani și 9 luni. Cea mai bună perioadă a carierei a avut-o la Zeljeznical, acolo unde a marcat în sezonul 2017-2018 14 goluri în 44 de meciuri. În afară de Partizan și Zeljeznicar, el a mai evoluat la Brijeg, Lokomotiva Zagreb, Zrinjski Mostar și Slaven Belupo.
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Reghecampf vrea un jucător de la CFR Cluj! Unde s-au blocat negocierile dintre cluburi
12/01/2022 LA 12:09
Romanian Liga I
Cum arată 11-le ideal al stranierilor din Liga 1! Cei de la Botoșani și Voluntari domină echipa
09/01/2022 LA 14:41