Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu a prefațat Djugarden - CFR: ”Este cel mai greu meci, o echipă foarte bună!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 24/09/2020 la 08:02 GMT+3

CFR Cluj joacă joi seara cu campioana Suediei, Djugarden iar Dan Petrescu a evaluat șansele echipei sale în meciul de pe Tele2 Arena din Stockholm.

Dan Petrescu

Credit imagine: Getty Images

Djugarden a trecut cu dificultate de formația din Gibraltar, Europa FC, în turul anterior însă Dan Petrescu este convins că terenul sintetic de la Stockholm va reprezenta un mare avantaj pentru suedezi.
CFR trebuie să treacă de Djugarden pentru a evolua în play-off-ul Europa League acolo unde va juca cu învingătoarea dintre Kuopion Palloseura (Finlanda) și Suduva (Lituania), meci care va avea loc joi de la 18:30.

Djugarden - CFR Cluj. Cum a prefațat Dan Petrescu partida

“Sorţii n-au fost buni pentru noi, împotriva campioanei Suediei era cel mai greu meci. Şi în deplasare, pe teren sintetic. Trebuie să ne adaptăm şi nu este uşor să te adaptezi într-o zi şi să reuşeşti să joci mai bine decât campioana Suediei. Va fi un meci de luptă, un meci în care ei vor juca ofensiv. E o echipă foarte bună, greu să piardă un meci de fotbal. Chiar dacă e 50-50 la sută, terenul propriu şi faptul că e sintetic fac ca ei să fie favoriţi. Noi am mai jucat anul trecut în Astana și n-am făcut foarte bine. Adversarul se antrenează zilnic aici, noi n-ar trebui să avem scuze, dar trebuie să ne adaptăm și asta nu e ușor.
Cred că sunt foarte mulţi jucători periculoşi la adversari, mai ales cei de atac, pentru că sunt 3 jucători rapizi, în spatele vârfului, toți de echipă națională. Au două vârfuri foarte puternice, nu știu pe care îl vor alege, la mijlocul terenului sunt jucători interesanți, iar fundașul dreapta e foarte ofensiv. Per total, o echipă disciplinată, care ştie ce vrea. Nu va fi uşor, împotriva echipelor scandinave mereu am avut probleme şi preferam o echipă mai latină sau anglo-saxonă, cu un fotbal mai combinativ. Şi pentru ei e meciul cel mai important. Trebuie să facem un meci perfect”, a declarat Petrescu pentru contul oficial de Facebook al clubului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo