Într-un interviu acordat Digisport după meci, Petrescu a declarat: ”Am început bine, am avut ocazia aceea cu Traore, am profitat de faza fixă și am înscris. Ei erau în zece, dar am jucat mai bine, chiar dacă au avut și ei ocaziile lor. În a doua repriză noi nu am mai ajuns la poartă din păcate, nu am dat niciun șut”
”Am făcut schimbări ofensive, l-am băgat pe Păun… Știam că Susic riscă al doilea galben, dar nu am avut ce face pentru că nu am avut alt fundaș dreapta pe bancă”, a afirmat Petrescu.
Repriza a doua a fost foarte slabă, victoria nu știu dacă e meritată… Sunt supărat pe jucători, nu mi-a plăcut ce am văzut, numai norocul ne-a adus victoria
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
20/01/2022 LA 07:22
Petrescu nu e optimist în ceea ce privește viitorul dacă evoluțiile vor fi similare: ”Dacă jucăm așa în următoarele două, trei meciuri, facem zero puncte și luăm zece goluri, nu avem nicio șansă”.
Antrenorul a considerat că Deac a făcut, totuși, o partidă bună însă și el a fost sub așteptări: ”Da, Deac este important dar mă așteptam mai mult de la el. Nu m-a mulțumit niciun jucător astăzi, mă bucur pentru rezultat. Am înțeles acum de ce a reușit Rennes să bată PSG. Un adversar extraordinar, publicul la fel. Mi-aș dori și eu unul așa în România.
Romanian Liga I
Denis Alibec, dorit în Turcia și Rusia! Ce le-a transmis șefilor de la CFR Cluj
17/01/2022 LA 11:01
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09