Dan Petrescu a fost foarte dezamăgit de rezultatul înregistrat de campioana CFR Cluj pe propriul teren contra celor de la Sevilla, 1-1. Deși i-a lăudat pe jucători pentru prestație și atitudine, antrenorul celor de la CFR s-a supărat pentru golul primit de la Youssef En-Nesyri pe final de partidă.
Băieții au dat tot, au încercat să se autodepășească. Prima repriză a fost echilibrată, ei au jucat cu 3 fundași centrali, știau că suntem puternici pe centru. A doua repriză am început extraordinar, din păcate apoi am cedat fizic sau ne-a fost teamă. Am revăzut acum golul primit, nu am înțeles de ce au făcut toți pasul în față pentru că la antrenament facem altceva. Sunt foarte supărat pe acel gol, puteam obține o victorie mare pe care fanii o meritau.
Mă așteptam ca Sevilla să aibă 7-8 ocazii azi, dar nu îmi aduc aminte vreuna. E frustrant să iei gol așa, dacă mi se spunea înainte că e egal, eram în regulă. Șansele cele mai mari la calificare oricum le avea Sevilla indiferent de rezultatul de astăzi. La ei a intrat jucător de 20 de milioane de euro, noi cumpărăm jucători cu 50.000 de lei. Ce jucători aveau și pe banca de rezerve... N-are rost să vorbit de valoare.
Romanian Liga I
#BunișiRăi | Radiografia etapei a 10-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
ACUM 12 ORE
Am fost acolo pe stadionul lor, știu cum e, nu știu dacă am ajuns la poartă cu Unirea Urziceni. Cea mai mare problemă e că avem un meci foarte greu și de campionat, o deplasare foarte dificilă. Cu siguranță voi face foarte multe schimbări la partida cu Craiova.
Noi cu VAR eram cu 10-15 puncte în față. De 2 ani spun aceleași lucruri: îmi doresc 10 jucători pe bancă și VAR. Azi am avut VAR și am primit penalty și nu mai comentează nimeni.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Încă un atacant pentru Dan Petrescu! Ce super-transfer a reușit CFR Cluj
ACUM 14 ORE
Romanian Liga I
"Mă voi întoarce cât de curând!" Unde vrea să antreneze Marius Șumudică după despărțirea de CFR Cluj
24/09/2021 LA 20:38