Dan Petrescu a fost foarte dezamăgit de rezultatul înregistrat de campioana CFR Cluj pe propriul teren contra celor de la Sevilla, 1-1. Deși i-a lăudat pe jucători pentru prestație și atitudine, antrenorul celor de la CFR s-a supărat pentru golul primit de la Youssef En-Nesyri pe final de partidă.
Băieții au dat tot, au încercat să se autodepășească. Prima repriză a fost echilibrată, ei au jucat cu 3 fundași centrali, știau că suntem puternici pe centru. A doua repriză am început extraordinar, din păcate apoi am cedat fizic sau ne-a fost teamă. Am revăzut acum golul primit, nu am înțeles de ce au făcut toți pasul în față pentru că la antrenament facem altceva. Sunt foarte supărat pe acel gol, puteam obține o victorie mare pe care fanii o meritau.
Mă așteptam ca Sevilla să aibă 7-8 ocazii azi, dar nu îmi aduc aminte vreuna. E frustrant să iei gol așa, dacă mi se spunea înainte că e egal, eram în regulă. Șansele cele mai mari la calificare oricum le avea Sevilla indiferent de rezultatul de astăzi. La ei a intrat jucător de 20 de milioane de euro, noi cumpărăm jucători cu 50.000 de lei. Ce jucători aveau și pe banca de rezerve... N-are rost să vorbit de valoare.
Romanian Liga I
Victor Pițurcă și-a ales favorita la titlu! "Jucătorii nu sunt grozavi, dar sunt numeroși"
IERI LA 13:11
Am fost acolo pe stadionul lor, știu cum e, nu știu dacă am ajuns la poartă cu Unirea Urziceni. Cea mai mare problemă e că avem un meci foarte greu și de campionat, o deplasare foarte dificilă. Cu siguranță voi face foarte multe schimbări la partida cu Craiova.
Noi cu VAR eram cu 10-15 puncte în față. De 2 ani spun aceleași lucruri: îmi doresc 10 jucători pe bancă și VAR. Azi am avut VAR și am primit penalty și nu mai comentează nimeni.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
25/09/2022 LA 05:35
Romanian Liga I
Nicolae Dică, nemulțumit de unul dintre fundașii FCSB-ului! "Are niște deprinderi și lucrăm la asta"
23/09/2022 LA 07:30