”Chiar dacă ei au odihnit jucători, ne-am bătut singuri. Primul gol l-am dat noi iar al doilea l-a dat arbitrul, ce să mai zici...Și Mkhitaryan a recunoscut că n-a fost, a venit și mi-a spus la bancă”, a declarat Petrescu la DigiSport.
”Trebuie să câștigăm două meciuri. Young Boys are capacitatea să bată la Roma. Young Boys nu a avut ocazii la Sofia, dar cred că va pune probleme Romei. Vom avea meci greu cu ȚSKA. Sunt probleme de lot, iar ei nu mai au ce să piardă la meciul cu noi”, a adăugat el.

CFR Cluj - Roma 0-2. Petrescu a vorbit despre Chipciu

Europa League
Leicester continuă în Conference League, Brendan Rodgers a oferit declarația serii: "Nu știu nimic"
10/12/2021 LA 06:43
”Chipciu a intrat foarte bine. Mi-a părut rău că nu l-am băgat la pauză. El nu e mijlocaș închizător de meserie, l-am băgat în locul lui Itu să riscăm. Dacă eram în alt meci, poate îl băgam mai devreme. Dar am mers pe mâna lui Itu pentru că ei sunt foarte buni pe centrul terenului. Alex va juca mai mult în alte meciuri”, a afirmat Petrescu.
”Ciobotariu e tânăr, a jucat deja destule meciuri. Cristi Manea revenea după o accidentare. El a fost la lot, dar s-a accidentat. A venit accidentat de la lotul național, am fost foarte supărat, trebuia să fim anunțați înainte. A jucat bine pe postul pe care l-am folosit, nu am luat goluri din cauza lui. Ne dă speranțe că mai avem o soluție ca fundaș central, dacă nu își va reveni Vinicius rapid. Rămâne de văzut dacă e final de ciclu pentru unii jucători.”, a adăugat el.
”Dar important e viitorul apropiat, iar apoi trebuie să ne gândim la ce facem până la vară, când ar trebui să gândim o strategie. Până atunci, nu trebuie să schimbăm mulți jucători.. S-au făcut lucruri extraordinare, sperăm să ajungem iar în primăvara europeană”, consideră Petrescu.

CFR Cluj - Roma 0-2

Roma a deschis scorul în minutul 49 după autogolul lui Debeljuh. Meciul a decurs ulterior în favoarea Romei iar după introducerea ”pieselor grele”, precum Dzeko sau Mkhitaryan, situația era destul de clară.
Dominarea italienilor s-a concretizat și prin gol după ce Bălgrădean l-a faultat în careu pe proaspăt intratul armean. Centralul nu a ezitat, a acordat penalty iar Veretout a transformat fără probleme pentru a asigura, practic, cele trei puncte pentru echipa din Italia.

CLASAMENTUL GRUPEI CU DOUĂ ETAPE RĂMASE

1. AS Roma 10p
2. Young Boys 7p
3. CFR Cluj 4p
4. TSKA Sofia 1p
Europa League
Focar de COVID-19 şi la Leicester. "Vulpile", fără 7 jucători împotriva lui Napoli
09/12/2021 LA 08:41
Europa League
Avocatul lui Kamara, șocat de ce au făcut copiii cehi la meciul cu Rangers. "O rușine!"
01/10/2021 LA 08:29