Campioana României, CFR Cluj, are un parcurs extraordinar în acest sezon al cupelor europene - formația lui Dan Petrescu se află pe locul 29 într-un clasament al tuturor echipelor! CFR a adus 10 puncte României în clasamentul coeficienților iar acesta are toate șansele să se îmbunătășească: CFR e la un singur punct de calificarea în primăvara europeană!
Cele 9 puncte obținute în 4 etape din grupele Europa League o duc pe CFR la un pas de recordul all-time de puncte pentru un club românesc, record deținut de FCSB. În 2012, roș-albaștrii obțineau 11 puncte în grupă cu Stuttgart, FC Copenhaga și Molde și se califica de pe primul loc în primăvara europeană.
Cu o victorie în unul dintre cele două meciuri rămase, CFR Cluj ar stabili noul record. CFR deține deja recordul de puncte în grupele UEFA Champions League pentru un club românesc: 10 puncte în sezonul 2012/2013. Din păcate, CFR termina atunci doar pe locul 3 în grupă, fiind depășită de Manchester United și Galatasaray. Turcii au avut și ei tot 10 puncte, însă au mers mai departe datorită rezultatelor directe.
Romanian Liga I
CFR Cluj a transferat un portar din Italia! Anunțul făcut de campioana României
ACUM 8 ORE

Remiză în Lazio - CFR = calificare. Un punct = calificare

Un egal pe Olimpico, stadionul unde CFR a reușit una dintre cele mai mari victorii din istorie, îi va fi suficient formației clujene pentru a fi sigură de calificarea în primăvara europeană.
Și dacă va pierde, formația din Gruia va păstra șanse mari de calificare. Va avea nevoie de un egal contra lui Celtic, echipă pe care a eliminat-o din preliminariile Champions League, și care va veni în vizită la Cluj.
Și dacă va pierde în ambele meciuri rămase de disputat din grupa E, CFR se poate califica, condiția fiind ca Lazio să nu învingă pe terenul lui Rennes.
Clasamentul grupei E:
  • 1. Celtic 10 puncte
  • 2. CFR Cluj 9 puncte
  • 3. Lazio 3 puncte
  • 4. Rennes 1 punct
Fotbal
#BuniȘiRăi | Radiografia etapei a 22-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
26/01/2022 LA 11:28
Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj 3-3 | Spectacol total în primul derby al sezonului! Gazdele au egalat ]n prelungiri
23/01/2022 LA 07:46