Deși Rennes a atacat în valuri, campioana României a punctat pe final, la una din puținele acțiuni de atac. Victoria a fost una muncită, în stilul lui "Super Dan", care le-a mulțumit elevilor săi pentru abnegația și dăruirea de care au dat dovadă în fața unui adversar superior. Eroul meciului a fost Arlauskis, aflat la cel mai bun meci al carierei, conform tehnicianului din Gruia.
"Un spirit extraordinar al acestor băieți. Am încercat să atacăm, dar nu am putut, am întâlnit un adversar care a învins de două ori pe PSG în ultimele luni. Eram mulțumit și cu o victorie din două meciuri, nici în vis nu credeam că vom învinge de două ori. Toată lumea e exuberantă, se gândește la calificare, dar eu nu sunt. Aștept să ne calificăm matematic și apoi mă voi bucura. Meritul este al jucătorilor, Arlauskis a făcut cel mai bun meci al său de când îl antrenez eu. Nici cu Sevilla, când evoluam cu Urziceniul, parcă nu a apărat așa", a spus Dan Petrescu la Telekomsport.

Dan Petrescu: "Mi-a stat inima"

Romanian Liga I
Dan Petrescu, tupeu maxim după ce a scăpat ca prin minune de demitere. Anunțul făcut
23/09/2022 LA 05:30
Arbitrul a decis să acorde șase minute de prelungire, iar în minutul 90+4 Rennes a marcat, dar golul a fost anulat după ce Grenier a atins mingea cu mâna. Finalul a fost trăit intens de Dan Petrescu, acesta explicând la final prin ce stări a trecut.
"Mi-a stat inima la final, la acel gol anulat, dar mi-a stat și când a luat Rondon roșu. Au fost șase minute de prelungire, a fost tensiune mare, însă arbitrajul a fost nemaipomenit. Putea să lase și 10 minute de prelungire, a arbitrat impecabil", a mai spus "Super Dan".
Grație victorie de azi, CFR a rămas pe locul secund în grupa E, cu 9 puncte. Liderul grupei, Celtic Glasgow, s-a impus în fața echipei Lazio, scor 2-1, și s-a calificat în optimile Europa League.

Au mai rămas de jucat din grupa CFR-ului

28 noiembrie - ora 22:00
  • Lazio - CFR
  • Celtic - Rennes
12 decembrie - ora 19:55
  • CFR - Celtic
  • Rennes - Lazio
Romanian Liga I
Neluțu Varga nu l-a iertat de tot pe Dan Petrescu! "I-am adus ce a cerut și n-a fost nimic gratis"
22/09/2022 LA 04:47
Romanian Liga I
CFR Cluj și-a găsit stadion! Unde va juca meciul cu Petrolul, după reacția dură a fanilor lui "U"
21/09/2022 LA 17:12