Evident, Djurgardens este marea favorită în duelul din turul 2. Diferența dintre clubul suedez și micuța formație din Gibraltar este uriașă, motiv pentru care, cel mai probabil, CFR Cluj se va lupta cu nordicii pentru un loc în playoff-ul din Europa League.
La aflarea veștii că ar putea juca împotriva lui Djurgardens, Dan Petrescu a oferit o reacție spectaculoasă, spunând că echipa sa n-a avut noroc la tragerea la sorți.
"Bursucul" consideră că Djurgardens este cel mai greu adversar pe care campioana României îl putea întâlni în turul 3 al competiției intercontinentale. În același itmp, Dan Petrescu este de părere că elevii săi vor fi dezavantajați de terenul sintetic pe care suedezii își dispută meciurile de pe teren propriu.
Europa League
Leicester continuă în Conference League, Brendan Rodgers a oferit declarația serii: "Nu știu nimic"
10/12/2021 LA 06:43
"Am știut că voi cădea cu cea mai grea echipă. Mereu am căzut cu cel mai greu adversar posibil. Acum, vom juca în deplasare, pe sintetic. Nu-mi revin din șoc încă!", a spus Dan Petrescu, pentru Digisport.

Dan Petrescu: "Mai bine jucam cu Tottenham"

Discursul lui Dan Petrescu a continuat, mărturisind că și-ar fi dorit mai degrabă să joace împotriva lui Tottenham pe teren propriu decât să facă deplasarea în Suedia:
"Aș fi preferat să joc acasă cu Tottenham. Mâine aș face schimb cu Botoșani. Era mai frumos. Dacă aveam orice adversar în afară de Djurgardens, am fi fost favoriți. Acum, e 50% - 50%. Dar, fiind doar un meci, care se joacă la ei acasă, pe sintetic, au mai multe șanse decât noi.
Totuși, cum e posibil să picăm așa?! Eu ziceam înainte că Mara și Bilașco sunt de vină, dar cred că eu sunt ghinionistul.", a mai declarat Dan Petrescu.
Djurgardens a cucerit titlul de campioană în Suedia în sezonul precedent, cu un avans de un singur punct față de Malmo. Djurgardens a pierdut în turul 1 din UEFA Champions League, împotriva lui Ferencvaros, scor 0-2, și va lupta acum pentru un loc în playoff-ul Europa League.
Europa League
Focar de COVID-19 şi la Leicester. "Vulpile", fără 7 jucători împotriva lui Napoli
09/12/2021 LA 08:41
Europa League
Avocatul lui Kamara, șocat de ce au făcut copiii cehi la meciul cu Rangers. "O rușine!"
01/10/2021 LA 08:29