Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj - KuPS, în playoff-ul UEFA Europa League! Trupa ardeleană va întâlni campioana Finlandei

Cosmin Cioboata

Actualizat 24/09/2020 la 22:07 GMT+3

CFR Cluj va juca împotriva lui KuPS, campioana Finlandei, în playoff-ul UEFA Europa League. Formația lui Dan Petrescu este la un pas de grupe, după ce a învins-o în această seară, în turul 3, pe Djurgardens.

Dan Petrescu

Credit imagine: Eurosport

CFR Cluj va juca în playoff-ul UEFA Europa League împotriva campioanei Finlandei, KuPS, după ce formația lui Dan Petrescu a trecut în turul 3 de Djurgardens, scor 1-0.
KuPS a trecut în turul 3 de Suduva, scor 2-0. Pe drumul către playoff, finlandezii au mai trecut de Slovan Bratislava, scor 2-1 (după loviturile de departajare). Inițial, KuPS a jucat în preliminariile UEFA Champions League, însă a fost eliminată de Molde, scor 0-5.
Meciul dintre CFR Cluj și KuPS se va disputa în Gruia, pe 1 octombrie.
Știrea inițială
CFR Cluj luptă cu campioana Suediei pentru calificarea în playoff-ul UEFA Europa League. Formația pregătită de Dan Petrescu a ieșit din preliminariile Champions League în turul secund, după un meci dramatic cu Dinamo Zagreb, iar acum forțează calificarea în grupele Europa League, la fel ca în sezonul precedent.
Înaintea meciului din Suedia, Dan Petrescu a vorbit despre viitoarea adversară. Tehnicianul CFR-ului a avut numai cuvinte de laudă pentru Djurgardens și consideră că trupa din Gruia a avut parte de cea mai grea tragere la sorți.

Djugardens - CFR Cluj, în turul 3 al Europa League | Dan Petrescu: "A fost cea mai grea tragere la sorți"

"Trebuie să avem grijă la toți jucătorii. În primul rând cei din atac sunt foarte periculoși cu toții, mijlocașii, fundașul dreapta este foarte ofensiv. Chiar și fundașii centrali pot crea probleme echipelor adverse. Au mulți jucători experimentați. Magnus Eriksson, care a jucat în Statele Unite, atacanții sunt mari și puternici.
A fost cea mai rea tragere la sorți posibilă pentru noi, dacă ne uităm peste celelalte echipe cu care puteam cădea. Nu ne doream să jucăm în Suedia, în special pe teren sintetic. Nu este o scuză, dar este realitatea. Ei știu să joace pe acest gazon, noi trebuie să ne adaptăm. Am avut mult ghinion. În primul rând, celelalte echipe erau mai slabe.
Trebuie să facem un meci fantastic, trebuie să fim perfecți. Așa cum am fost anul trecut în Champions League și Europa League. Am făcut câteva meciuri fantastice, împotriva unor echipe bune. Dar nu știu dacă jucătorii mei înțeleg calitatea reală a acestei echipe.
Nici în România, oamenii nu știu foarte mult despre acest club. Dacă am fi jucat împotriva lui Malmo, Goteborg, poate ar fi știut mai multe. Dar eu îi cunosc și știu cât de puternică este această echipă. Nu poți fi campioana Suediei dacă nu ai ceva special.", a spus Dan Petrescu, pentru ProSport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo