Coronavirusul se răspândește rapid în Italia iar în prezent sunt peste 150 de persoane infectate, în regiunile Lombardia și Veneto. Astfel, toate evenimentele sportive din aceste zone au fost anulate. Meciul lui Inter cu Sampdoria, care trebuia să se joace duminică în Serie A a fost amânat. Aceeași măsură a fost luată și pentru meciul Atalantei cu Sassuolo și cel al Veronei cu Cagliari.
Gazzetta dello Sport susține că nerazzurii se vor întoarce la antrenamente astăzi pentru a se pregăti pentru meciul din Europa League împotriva lui Ludogorets. Totuși, meciul ar putea fi amânat sau conform presei italiene, cel mai probabil scenariu este că meciul va avea loc dar cu porțile închise. De asemenea, meciul lui Milan cu Genoa de weekendul viitor ar putea fi amânat.
https://i.eurosport.com/2020/02/09/2772322.jpg
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
16/09/2021 LA 21:01
Aceleași informații au apărut și la agenția de știri italiană ANSA, jurnaliștii de acolo menționând însă și posibilitatea ca meciul să se joace pe un teren netru. UEFA se află constant în contact cu autoritățile italiene privind situația iar toate posibilitățile sunt luate în considerare. O amânare a meciului ar complica situația Interului, care are deja un program destul de aglomerat. Nu a fost aleasă încă o dată pentru restanța cu Sampdoria, dar acel meci s-ar putea disputa tocmai pe 20 mai dacă Inter va ajunge în finala Europa League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Europa League
Moruțan și Cicâldău, meci mare pentru Galata, în victoria cu Lazio! Mitriță, gol pentru PAOK
16/09/2021 LA 18:35
Europa League
S-au tras la sorți grupele Europa League! Ianis Hagi va da piept cu un coleg de la națională
27/08/2021 LA 10:39