Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fanii lui United vor face plângere la UEFA, după "tratamentul deplorabil" primit în Belgia

Cosmin Cioboata

Actualizat 25/02/2020 la 13:28 GMT+2

Manchester United a încheiat la egalitate meciul cu Club Brugge, scor 1-1, din "16-imile" Europa League și pleacă cu prima șansă de calificare în returul de pe Old Trafford.

Manchester United fans

Credit imagine: PA Sport

La duelul din Europa, formația lui Ole Gunnar Solskjaer a fost susținută de mai mulți suporteri englezi, care s-au declarat total nemulțumiți de experiența trăită în Belgia. Mai mult, fanii "diavolilor roșii" s-au decis să trimită o scrisoare de plângere către primarul din Brugge, din cauza "tratamentului deporabil" de care au avut parte în deplasarea din Belgia.
În scrisoarea respectivă, fanii lui United au explicat faptul că au trăit "cea mai neplăcută experiență dintr-o deplasare europeană, din ultimii ani". Principala cauză a nemulțumirii acestora a fost lipsa siguranței din timpul călătoriei. Mai precis, suporterii englezi s-au considerat ignorați și tratați cu minimum interes de forțele de ordine din Brugge.
Manchester United fans celebrate with Marcus Rashford of Manchester United's shirt following the Premier League match between Manchester City and Manchester United at Etihad Stadium on December 07, 2019 in Manchester, United Kingdom.

Suporterii lui United vor trimite un raport la UEFA

"Responsabililor cu siguranța și securitatea din Brugge ar trebui să le fie rușine pentru cum ne-au primit. Poliția le-a dat ordine șoferilor de taxi să stea departe de stadion și să nu transporte niciun fan al lui Manchester United. În aceste condiții, am fost nevoiți să mergem pe jos, pe o vreme cumplită. Dacă ne-am afla în locul lor, ne-ar fi foarte rușine să primim în acest fel fanii echipei oaspete. Vom trimite un raport către UEFA în legătură cu toate problemele întâmpinate de suporterii noștri în Belgia.", se arată în scrisoare.
De asemenea, fanii lui United au făcut plângere din cauza informațiilor eronate indicate în mod voluntar de autorități și a modului în care au fost lăsați să aștepte la ieșirea din stadion.
Manchester United a remizat pe terenul celor de la Club Brugge, după ce belgienii au reușit să deschidă scorul în minutul 15, prin Dennis. Martial a restabilit egalitatea după 20 de minute, iar trupa lui Solskjaer va beneficia de avantajul golului înscris în deplasare, la meciul retur programat joi, de la ora 22:00
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo