La duelul din Europa, formația lui Ole Gunnar Solskjaer a fost susținută de mai mulți suporteri englezi, care s-au declarat total nemulțumiți de experiența trăită în Belgia. Mai mult, fanii "diavolilor roșii" s-au decis să trimită o scrisoare de plângere către primarul din Brugge, din cauza "tratamentului deporabil" de care au avut parte în deplasarea din Belgia.
În scrisoarea respectivă, fanii lui United au explicat faptul că au trăit "cea mai neplăcută experiență dintr-o deplasare europeană, din ultimii ani". Principala cauză a nemulțumirii acestora a fost lipsa siguranței din timpul călătoriei. Mai precis, suporterii englezi s-au considerat ignorați și tratați cu minimum interes de forțele de ordine din Brugge.
https://i.eurosport.com/2019/12/09/2733014.jpg
Premier League
Thomas Frank, extrem de nemulțumit după înfrângerea cu United: "I-am distrus în prima repriză"
IERI LA 10:34

Suporterii lui United vor trimite un raport la UEFA

"Responsabililor cu siguranța și securitatea din Brugge ar trebui să le fie rușine pentru cum ne-au primit. Poliția le-a dat ordine șoferilor de taxi să stea departe de stadion și să nu transporte niciun fan al lui Manchester United. În aceste condiții, am fost nevoiți să mergem pe jos, pe o vreme cumplită. Dacă ne-am afla în locul lor, ne-ar fi foarte rușine să primim în acest fel fanii echipei oaspete. Vom trimite un raport către UEFA în legătură cu toate problemele întâmpinate de suporterii noștri în Belgia.", se arată în scrisoare.
De asemenea, fanii lui United au făcut plângere din cauza informațiilor eronate indicate în mod voluntar de autorități și a modului în care au fost lăsați să aștepte la ieșirea din stadion.
Manchester United a remizat pe terenul celor de la Club Brugge, după ce belgienii au reușit să deschidă scorul în minutul 15, prin Dennis. Martial a restabilit egalitatea după 20 de minute, iar trupa lui Solskjaer va beneficia de avantajul golului înscris în deplasare, la meciul retur programat joi, de la ora 22:00
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
19/01/2022 LA 11:40