Fotbal
Europa League

FC Basel nu va juca acasă meciul cu Eintracht Frankfurt din cauza coronavirusului

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

FC Basel St. Jakob-Park Stadion

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
09/03/2020 la 18:33

Autorităţile elveţiene nu permit ca meciul FC Basel-Eintracht Frankfurt, din Europa League, să se joace în oraşul gazdelor. Măsura a fost luată din cauza epidemiei de coronavirus. Campionatul de fotbal din Elveţia este suspendat până la data de 15 martie.

Partida tur are loc în Germania, pe 12 martie, iar returul este programat o săptămână mai târziu, în Elveţia. UEFA a fost informată de hotărârea autorităţilor elveţiene, însă momentan nu este cunoscut noul loc de disputare al meciului dintre cele două formaţii.

Probleme și în Champions League

Europa League

"Știi cum numește el Europa League? Cupa Pierzătorilor!". Dezvăluirea făcută la tragerea la sorți

10/07/2020 LA 16:58

Partidele retur din UEFA Champions League sunt afectate serios de coronavirus.

Autoritățile de la Paris au decis luni ca partida dintre PSG și Borussia Dortmund să se dispute fără spectatori. La o oră distanță, același anunț părea că va veni din Germania: meciul dintre Leipzig și Tottenham să se joace cu porțile închise! Până la urmă, Leizpig a anunțat că fanilor le va fi permis accesul pe stadion. Rămâne de văzut dacă așa vor sta lucrurile în condițiile în care în Germania se cere ca partidele să se dispute fără spectatori.

Marți va urma o decizie și în ceea ce privește duelul dintre Barcelona și Napoli, iar duelul dintre Juventus și Lyon este cu semn de întrebare în condițiile în care în Italia se dispută despre suspendarea campionatului!

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Europa League

United vs Inter, posibilă finală în Europa League. Programul complet al tragerilor la sorți

10/07/2020 LA 12:32
Europa League

#DORdeSPORT Minunea de pe Anfield și o bere la Cavern Club

15/04/2020 LA 05:17
Subiecte asemănătoare
FotbalEuropa League
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol