Primele 45 de minute de joc nu au fost convingătoare pentru FCSB, ocaziile mai importante fiind de partea echipei din Cehia, care a avut două șuturi pe poartă, față de niciunul în dreptul echipei roș-albastre. În prima jumătate a partidei, posesia s-a împărțit frățește, 50-50, însă cu un avantaj clar pentru Mlada Boleslav, care și-a creat ocazii și oportunități în jumătatea adversă de teren. Totuși, a doua repriză a partidei a fost acaparată de roș-albaștrii, care au dictat ritmul și jocul, însă fără să facă diferența pe tabela de scor.

Vergil Andronache, încrezător în jucătorii lui FCSB după meciul tur cu Mlada Boleslav

Vergil Andronache a avut câteva ieșiri nervoase pe marginea terenului, fiind vizibil nemulțumit de jocul anumitor jucători, dar și de evoluția partidei. Antrenorul interimar al celor de la FCSB l-a mustrat de câteva ori pe Soiledis, care a părut depășit în mai multe rânduri de adversarii cehi. Totuși, la finalul meciului, Andronache s-a declarat încrezător în șansele pe care echipa lui le are în meciul retur cu Mlada Boleslav.
Europa League
Leicester continuă în Conference League, Brendan Rodgers a oferit declarația serii: "Nu știu nimic"
10/12/2021 LA 06:43
,,Eu cred că meritam victoria, prima repriză a fost echilibrată din punctul meu de vedere, dar repriza a doua am controlat-o total, am avut situații de gol, știam că adversarul este destul de bine organizat, știam că se creează spații în zona centrală, puteam finaliza cu șuturi de la semi-distanță, asta am și încercat să facem, ne-am propus să nu luăm gol, am reușit să facem asta, din păcate nu am reușit să marcăm. Șansele de calificare sunt 50-50, ba din contră, cu un atu pentru noi, pentru că nu am luat gol și atunci mergem înainte cu mare încredere”, a declarat Vergil Andronache la Pro X.

Mircea Lucescu, discurs motivațional pentru jucătorii lui FCSB

,,A vorbit foarte scurt cu noi, a fost doar un discurs motivațional, atât și nimic mai mult, le-a spus băieților să joace efectiv cu determinare și nimic mai mult. Totul a durat un minut”, a mai spus Andronache la Pro X. În continuare, antrenorul interimar de pe banca FCSB-ului a declarat că-și dorește să continue să antreneze echipa finanțată de Gigi Becali: ,,Mi-aș dori să rezolvăm meciul cu Mlada, să dea Dumnezeu să ne putem califica și după aceea putem vorbi despre următorul adversar. Eu din tot sufletul îmi doresc să rămân la FCSB, indiferent că sunt antrenor principal sau că-s antrenor secund, conducerea clubului decide și nu eu”.
Europa League
Focar de COVID-19 şi la Leicester. "Vulpile", fără 7 jucători împotriva lui Napoli
09/12/2021 LA 08:41
Europa League
Avocatul lui Kamara, șocat de ce au făcut copiii cehi la meciul cu Rangers. "O rușine!"
01/10/2021 LA 08:29