Gruparea finanțată de Gigi Becali se va duela cu cehii de la Mlada Boleslav joi seara, de la ora 21.30, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu. Arbitrul de la centru va fi elvețianul Adrien Jaccottet, iar la margini se vor afla Vital Jobin și Jonas Erni, ambii din Elveția.
Echipa roș-albastră traversează o perioadă destul de dificilă, având trei înfrângeri consecutive la activ (FC Botoșani, Alashkert, Astra Giurgiu), însă optimismul este la cote înalte, iar momentul revenirii este așteptat cu interes. La start, Virgil Andronache a ales următoarea distribuție: Vlad - Crețu, Cristea, Planic, Soiledis - Filip, Vîna, Oaidă - Moutinho, Coman, Tănase, în timp ce tehnicianul ceh, Weber Josef, va miza pe Seda- Krapka, Pudil, Takacs, Marco Tullo-Hubinek, Matejovsky, Ladra, Bucha- Mesanovic, Komlichenko.

Virgil Andronache, în continuare pe banca FCSB-ului

Europa League
Leicester continuă în Conference League, Brendan Rodgers a oferit declarația serii: "Nu știu nimic"
10/12/2021 LA 06:43
Fostul secund al lui Bogdan Andone, Virgil Andronache, va fi fără îndoială pe banca FCSB-ului la meciul tur cu Mlada Boleslav, asta pentru că Gigi Becali a hotărât să aștepte și să nu ia vreo decizie pripită în ceea ce privește omul care va coordona echipa pe care o finanțează. ,,O să vedem, poate e posibil să rămână și el. Andronache e principal acum. Nu mă grăbesc. O să văd pe cine pun”, a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport.
Tehnicianul din Radomirești nu consideră că partida cu Mlada reprezintă pentru el un test și spune că se concentrează pe ce are de făcut pentru a obține avantajul în partida din tur. "Suntem conștienți că ne așteaptă un meci destul de dificil. Știam de astă vară că focusul este pe Europa League și ne dorim din tot sufletul să câștigăm, să facem un meci bun și să nu primim gol. Până în momentul în care va veni altcineva, dacă va veni, eu nu m-am oprit din a studia adversarul și a ne pregăti. Aș putea să spun și eu că poate avem nevoie de antrenor secund. Zi de zi discut cu jucătorii. Am acceptat situația asta pentru că simt respect din partea jucătorilor. La ultimul meci putem să reproșăm orice altceva, dar nu și atitudinea jucătorilor. Mulțumesc lui Dumnezeu că în decursul vieții mele am avut doar oameni de calitate în jurul meu. La un moment dat am auzit de la domnul Mircea Lucescu că dacă vrem să nu avem nicio problemă cu jucătorii trebuie să ne vedem de jocul echipei și să nu intrăm în conflicte cu fotbaliștii. Atmosfera vestiarului v-a dat-o jocul de la Giurgiu, jucătorii și-au dorit. Niciodată nu m-am gândit că nu voi sta pe bancă la meciul cu Mlada. Sunt aici să asigur o continuitate echipei. Nu mă opresc până nu vine patronul să spună că are alt antrenor. Nu consider acest meci un test, mă simt un antrenor principal"

FCSB a rămas și fără manager general înaintea meciului din turul trei preliminar din Europa League

Gigi Becali a anunțat public faptul că Mihai Stoica a renunțat temporar la funcția pe care o ocupa în cadrul clubului pe care-l patronează. Becali a dezvăluit și care a fost explicația pe care a primit-o din partea bunului lui prieten, MM Stoica. ,,Meme a plecat și el. E prietenul meu, dar a plecat. Nu putem numi demisia. A zis că o perioadă vrea să se retragă. Vrea o perioadă de liniște, de relaxare. Nu mai stă pe bancă. El nu mai vrea. Nu se mai duce în cantonamente. I-am zis că vorbim peste o lună să îi dau primă de calificare în grupe. Nu se schimbă nimic între noi. Vrea o perioadă de liniște. E moment greu. Nu vine nimeni în locul lui”, a spus Becali în direct la Digi Sport.
De asemenea, Mihai Stoica a ieșit și el public și a clarificat motivul pentru care a decis să-și ia o pauză. ,,Am probleme personale. Sunt foarte apăsat. Nu pot să fiu relaxat. Am probleme familiale foarte grave. Am probleme cu un membru al familiei, la care țin foarte mult, care e pe moarte. Am nevoie de o pauză, nu sunt bine deloc. Asta este, din păcate, în viață mai sunt și astfel de perioade. Până la urmă, fotbalul nu este cel mai important lucru din viața unui om. Eu am așa o perioadă în care trebuie să mă gândesc bine ce am de făcut”, a afirmat Mihai Stoica la Digi Sport Matinal.
Europa League
Focar de COVID-19 şi la Leicester. "Vulpile", fără 7 jucători împotriva lui Napoli
09/12/2021 LA 08:41
Europa League
Avocatul lui Kamara, șocat de ce au făcut copiii cehi la meciul cu Rangers. "O rușine!"
01/10/2021 LA 08:29