În urma discuției, antrenorul portughez și finanțatorul FCSB-ului nu au ajuns la un numitor comun, iar Toni Conceicao a plecat după numai 30 de minute de la sediul din Pipera.

FCSB, fără antrenor înaintea turului cu Mlada

Cu numai două zile înaintea primului meci din dubla” cu Mlada Boleslav din turul al treilea din UEFA Europa League, FCSB nu are pe cine pune pe banca tehnică. Un alt minus vine din zona accidentărilor, unde "roș-albaștrii” stau foarte rău. Joi seară, FCSB nu se va putea baza pe nouă jucători, iar misunea calificării se anunță destul de complicată.
Europa League
Leicester continuă în Conference League, Brendan Rodgers a oferit declarația serii: "Nu știu nimic"
10/12/2021 LA 06:43
După înfrângerea cu Astra din campionat (scor 2-1), FCSB are nevoie urgentă de antrenor, iar finanțatorul Gigi Becali a declarat că are o listă lungă cu variante. Prima soluție ar fi aducerea lui Conceicao, dar, pentru moment, se pare că aceasta nu se va materializa. Înaintea ședinței din Pipera, fostul antrenor al CFR-ului le-a spus reporterilor căvor discuta mai mult la final, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Portughezul s-a urcat direct în mașină pentru a merge la meciul CFR-ului cu Celtic din UEFA Champions League.

FCSB, in continuare fara antrenor principal

Credit imagine: Eurosport

Becali spune că principalele motive pentru care îl vrea pe Conceicao la echipă ar fi faptul că îi cunoaște destul de bine pe potențialii adversari din playoff-ul Europa League, Vitoria Guimaraes. Patronul crede că antrenorul portughez s-ar putea răzbuna pe CFR, echipă care l-a demis la începutul anului, și, mai mult decât atât, are încredere că îi poate ajuta pe roș-albaștri” să câștige titlul.

Becali: "Nu a căzut încă varianta Conceicao!"

În ciuda ședinței scurte de la sediul din Pipera, Gigi Becali a spus că varianta Conceicao nu este definitiv abandonată și căvor mai discuta și în următoarea perioadă:
"Nu a căzut încă varianta Toni Conceicao. Omul a venit, și-a spus părerea și dorințele, rămâne ca eu să-i dau un răspuns. Acum a plecat la Cluj. Deocamdată tot Andronache va sta pe bancă la meciul cu Mlada. Vom vedea ce se va întâmpla zilele viitoare", a spus Gigi Becali, conform DigiSport.
Becali a dezvăluit că are şi alţi antrenori pe listă şi e posibil să ajungă la un acord cu unul dintre aceştia în zilele următoare, dacă nu va reuși să se înțeleagă cu Conceicao. Printre numele propuse s-au aflat şi doi foşti campioni mondiali cu Italia: Gianluca Zambrotta și Mauro Camoranesi, pe care Becali i-a refuzat.
Europa League
Focar de COVID-19 şi la Leicester. "Vulpile", fără 7 jucători împotriva lui Napoli
09/12/2021 LA 08:41
Europa League
Avocatul lui Kamara, șocat de ce au făcut copiii cehi la meciul cu Rangers. "O rușine!"
01/10/2021 LA 08:29