UPDATE. FCSB ȘI FC BOTOȘANI ȘI-AU AFLAT ADVERSARELE

Cele două echipe românești prezente în turul 2 preliminar al Europa League și-au aflat astăzi adversarele. Dacă FCSB va juca în deplasare, moldovenii își vor disputa partida acasă.
FK TSC Backa Topola (Serbia) - FCSB, în turul 2 al Europa League!
Europa League
Leicester continuă în Conference League, Brendan Rodgers a oferit declarația serii: "Nu știu nimic"
10/12/2021 LA 06:43
FC Botoșani - KF Skhendija (Macedonia de Nord)
Știrea inițială
UEFA a împărțit cele 72 de echipe care participă în turul 2 al Europa League pe ruta non-campioanelor în 12 mini-grupe. Fiecare astfel de grupă are trei cap de serie și trei non-capi de serie.
FCSB este cap de serie, fiind repartizată în grupa a patra, după ce bucureștenii au trecut fără probleme de Shirak. Echipa lui Toni Petrea poate întâlni pe OFI Crete (Grecia), KF Teuta (Albania) sau FK TSC Backa Topola (Serbia).
De cealaltă parte, situația este complet diferită. FC Botoșani nu este cap de serie și se află în grupa a șasea, după ce a trecut de Ordabasy. Totuși, Botoșani a avut noroc și a scăpat de numele mari pe care ar fi putut să le întâlnească precum AC Milan, Rangers sau Tottenham. Astfel, moldovenii ar putea întâlni: BATE Borisov (Belarus), KF Skhendija (Macedonia), FK Partizan Belgrad (Serbia).

Turul 2 preliminar al Europa League se va juca pe 17 septembrie

Meciurile din turul 2 preliminar se vor juca într-o singură manșă pe 17 septembrie. Dacă va fie galitate după 90 de minute, se vor disputa prelungiri iar apoi se vor executa lovituri de la 11 metri.
Tragerea la sorți pentru turul 3 preliminar va avea loc marți 1 septembrie tot de la 14:00. Atunci vom afla adversarii CFR-ului, echipa lui Dan Petrescu fiind direct calificată după eliminarea din preliminariile UEFA Champions League de către Dinamo Zagreb.
Europa League
Focar de COVID-19 şi la Leicester. "Vulpile", fără 7 jucători împotriva lui Napoli
09/12/2021 LA 08:41
Europa League
Avocatul lui Kamara, șocat de ce au făcut copiii cehi la meciul cu Rangers. "O rușine!"
01/10/2021 LA 08:29