Florin Tănase a aflat că n-a fost convocat la națională de Mirel Rădoi abia la finalul meciului cu Shirak. Când a aflat, căpitanul FCSB-ului s-a arătat surprins, apoi a mărturisit că este o veste tristă. Nici Dennis Man, coechipierul său din linia ofensivă, n-a fost chemat la prima reprezentativă, în timp ce Sergiu Buș va bifa prima apariție sub "tricolor".
"Este problema selecționerului, dânsul răspunde de convocări. Este o veste tristă. Buș a făcut un sezon foarte bun (n.r. - sezonul 2019/2020) și nu mi se pare o surpriză. Merita să fie convocat.", a spus Florin Tănase, după meciul cu Shirak.

FCSB s-a calificat în turul 2 din UEFA Europa League

Europa League
Leicester continuă în Conference League, Brendan Rodgers a oferit declarația serii: "Nu știu nimic"
10/12/2021 LA 06:43
Darius Olaru a deschis scorul pe Arena Națională, la finalul unui contraatac fulgerător. Mijlocașul "roș-albaștrilor" a primit o pasă în careu de la Florinel Coman și a trimis la colțul lung, pe lângă portar.
Florinel Coman s-a aflat în prim-plan și la golul secund marcat de FCSB. Atacantul formației lui Toni Petrea a căzut în careu după un contact, iar arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri. Căpitanul Florin Tănase a transformat fără emoții, cu un șut în stânga portarului.
Alexandru Buziuc a stabilit scorul final în minutul 83, după o pasă oferită în fața porții de Panțîru. A fost primul gol marcat de jucătorul transferat recent de la Academica Clinceni. S-a încheiat 3-0 pentru FCSB, scor care îi asigură calificarea în turul 2 din UEFA Europa League.
Europa League
Focar de COVID-19 şi la Leicester. "Vulpile", fără 7 jucători împotriva lui Napoli
09/12/2021 LA 08:41
Europa League
Avocatul lui Kamara, șocat de ce au făcut copiii cehi la meciul cu Rangers. "O rușine!"
01/10/2021 LA 08:29