Florin Tănase a aflat că n-a fost convocat la națională de Mirel Rădoi abia la finalul meciului cu Shirak. Când a aflat, căpitanul FCSB-ului s-a arătat surprins, apoi a mărturisit că este o veste tristă. Nici Dennis Man, coechipierul său din linia ofensivă, n-a fost chemat la prima reprezentativă, în timp ce Sergiu Buș va bifa prima apariție sub "tricolor".

"Este problema selecționerului, dânsul răspunde de convocări. Este o veste tristă. Buș a făcut un sezon foarte bun (n.r. - sezonul 2019/2020) și nu mi se pare o surpriză. Merita să fie convocat.", a spus Florin Tănase, după meciul cu Shirak.

Europa League
Slovan Liberec, un nume cunoscut pentru fotbalul românesc. Totul despre viitoarea adversară a FCSB
IERI LA 09:17

FCSB s-a calificat în turul 2 din UEFA Europa League

Darius Olaru a deschis scorul pe Arena Națională, la finalul unui contraatac fulgerător. Mijlocașul "roș-albaștrilor" a primit o pasă în careu de la Florinel Coman și a trimis la colțul lung, pe lângă portar.

Florinel Coman s-a aflat în prim-plan și la golul secund marcat de FCSB. Atacantul formației lui Toni Petrea a căzut în careu după un contact, iar arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri. Căpitanul Florin Tănase a transformat fără emoții, cu un șut în stânga portarului.

Alexandru Buziuc a stabilit scorul final în minutul 83, după o pasă oferită în fața porții de Panțîru. A fost primul gol marcat de jucătorul transferat recent de la Academica Clinceni. S-a încheiat 3-0 pentru FCSB, scor care îi asigură calificarea în turul 2 din UEFA Europa League.

Europa League
Primele reacții după Backa Topola - FCSB: ”Va deveni un club care nu va mai conta!”
17/09/2020 LA 23:45
Europa League
Reacția presei din Serbia: ”Un meci despre care se va vorbi ani de zile! Incredibil!”
17/09/2020 LA 23:19