Slavia Praga și Glasgow Rangers au terminat la egalitate, scor 1-1, în prima manșă a optimilor de finală din Europa League. Scoțienii sunt avantajați de acest rezultat și au prima șansă la calificare.
Nicolae Stanciu a fost cel mai bun om de pe teren, mijlocașul Slaviei marcând un gol superb și creând și alte situații periculoase. Nici Ianis Hagi nu s-a lăsat mai prejos, el fiind autorul assist-ului de la golul egalizator al noii campioane a Scoției.
La fel ca întreaga presă internațională, Steven Gerrard a apreciat reușita lui Stanciu: " Ei au marcat un gol fantastic, câteodată trebuie să ridici mâna şi să recunoşti că ai fost învins de un gol fantastic"
Scottish Premiership
Un fost secund al lui Gerrard, favorit să-l antreneze pe Ianis Hagi! Anunțul presei din Scoția
23/11/2022 LA 15:00
https://i.eurosport.com/2020/05/30/2825861.jpg

Steven Gerrard: "Mă aştept de la Ianis să fie un jucător mai mult de atac"

La finalul întâlnirii de la Praga, Steven Gerrard s-a declarat mulțumit de jocul echipei sale, dar mai ales de scor: "Este un stadion foarte dificil pe care să vii şi să înscrii. De aceea suntem încântați. Cred că, după cum au arătat cele 90 de minute, meritam acel gol."
Referindu-se la prestația lui Ianis Hagi, antrenorul englez a menționat: "Este o regulă care nu se negociază în echipa noastră, dacă o minge se apropie de linia de fund, să alergi după ea până în poartă. Mă aştept de la Ianis să fie un jucător mai mult de atac, dar trebuie lăudat că nu a stat o clipă. Ianis a făcut o treabă fantastică.", a declarat Gerrard, citat de gsp.ro.
În ciuda faptului că pleacă cu prima șansă, Rangers nu este nici pe departe calificată. Slavia a arătat în 16-imi că se simte excelent pe tărâm britanic, calificându-se în optimi după o victorie cu 2-0 pe terenul lui Leiceste, astfel că Rangers trebuie să trateze cu maximă concentrare returul de peste o săptămână.
https://i.eurosport.com/2021/03/10/3009329.jpg
Fotbal
EXCLUSIV | Interviu cu Adrian Avasâlcăi, singurul antrenor român de la Academia lui Chelsea
20/11/2022 LA 06:34
Romanian Liga I
Adi Mutu, sunat în miezul nopții de Gică Hagi pentru un transfer: "Cu el în echipă iau titlul"
31/10/2022 LA 18:24