Shkendija a eliminat-o pe FC Botoșani și va juca acasă în turul 3 preliminar al Europa League cu Tottenham. Înaintea meciului, antrenorul celor de la Tottenham, Jose Mourinho a susținut o conferință de presă virtuală la care a luat parte și un jurnalist din Macedonia de Nord.

Deși el ridicase mâna pentru a pune o întrebare, reprezentanții portughezului nu l-au observat. Acesta a fost extrem de nemulțumit după conferință, iar când Mourinho a auzit acest lucru, a ales să se întoarcă pentru o ultimă întrebare din partea sa.

Europa League
Vești bune pentru CFR Cluj. Suma uriașă pe care o pot încasa clujenii din Europa League
08/10/2020 LA 15:02

Gestul mare al lui Jose Mourinho

Jurnalistul macedonean a venit însă cu o cere inedită. El și-a exprimat admirația pentru Jose și a povestit că marea dorință a tatălui său înainte să moară a fost ca fiul său să facă o poză cu Mourinho dacă va avea vreodată ocazia.

Astfel, timorat, jurnalistul i-a cerut lui Mourinho această fotografie, ”în cazul în care echipa dumneavoastră va învinge”.

Mourinho nu a ezitat: ”Vă mulțumesc! În ceea ce privește poza, este ca și făcută. Nu are legătură cu rezultatul meciului. Ne putem vedea înainte de meci sau la hotel, unde vă este mai ușor. Sunt onorat de cuvintele tatălui dumneavoastră”, a declarat portughezul.

Europa League
CFR Cluj a anunțat lotul pentru grupele Europa League! Cei 2 jucători pe care nu se va baza Petrescu
07/10/2020 LA 09:05
Europa League
CFR, şansă reală la locul doi în grupă! Analiza adversarelor clujenilor din Europa League
02/10/2020 LA 12:55