Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gestul de mare clasă al lui Mourinho! Cum a intervenit pentru un jurnalist din Macedonia de Nord

Vlad Dumitrescu

Actualizat 24/09/2020 la 07:35 GMT+3

Jose Mourinho a susținut miercuri o conferință de presă înaintea meciului din Europa League cu formația din Macedonia de Nord, Shkendija.

Jose Mourinho

Credit imagine: Eurosport

Shkendija a eliminat-o pe FC Botoșani și va juca acasă în turul 3 preliminar al Europa League cu Tottenham. Înaintea meciului, antrenorul celor de la Tottenham, Jose Mourinho a susținut o conferință de presă virtuală la care a luat parte și un jurnalist din Macedonia de Nord.
Deși el ridicase mâna pentru a pune o întrebare, reprezentanții portughezului nu l-au observat. Acesta a fost extrem de nemulțumit după conferință, iar când Mourinho a auzit acest lucru, a ales să se întoarcă pentru o ultimă întrebare din partea sa.

Gestul mare al lui Jose Mourinho

Jurnalistul macedonean a venit însă cu o cere inedită. El și-a exprimat admirația pentru Jose și a povestit că marea dorință a tatălui său înainte să moară a fost ca fiul său să facă o poză cu Mourinho dacă va avea vreodată ocazia.
Astfel, timorat, jurnalistul i-a cerut lui Mourinho această fotografie, ”în cazul în care echipa dumneavoastră va învinge”.
Mourinho nu a ezitat: ”Vă mulțumesc! În ceea ce privește poza, este ca și făcută. Nu are legătură cu rezultatul meciului. Ne putem vedea înainte de meci sau la hotel, unde vă este mai ușor. Sunt onorat de cuvintele tatălui dumneavoastră”, a declarat portughezul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo