Ianis a reușit o "dublă" minunată și a contribuit la o victorie care va rămâne mult timp în memoria suporterilor scoțieni.
La revenirea în România, "Regele" a vorbit despre prestația excelentă a fiului său de pe Ibrox Stadium, acolo unde a înscris prima oară cu piciorul stâng, apoi a finalizat cu dreptul. Gică Hagi consideră că Ianis a ales să joace pentru echipa ideală și va mai demonstra multe lucruri de acum înainte.
"E în formă, joacă bine și e fericit. A ales echipa ideală, clubul ideal și îi merge bine. De acum o să-l vedeți pe el, o să vorbească și noi, restul, o să ne uităm la el. N-am avut lacrimi în ochi, era frig.
Europa League
Cum arată echipa ideală a acestui sezon de Europa League! UEFA a ales MVP-ul competiției
IERI LA 13:46
Bravo lui, bravo echipei, au făcut un meci fantastic. Au întors rezultatul și au șansa lor, dar joacă împotriva unei echipe foarte bune. Nu-i transmit nimic, vorbiți voi cu el. E mare deja, e al vostru. Cu Gerrard am discutat înainte de meci.", a spus Gică Hagi.
https://i.eurosport.com/2020/02/06/2770180.jpg

Steven Gerrard, impresionat de Ianis Hagi

După un meci excelent făcut de Ianis Hagi în partida câștigată de Rangers cu 3-2 în fața celor de la Braga, Steven Gerrard a vorbit despre internaționalul român.
"Astăzi ne-am redescoperit și am demonstrat un caracter incredibil.", a declarat Gerrard după meci. Tehnicianul englez a vorbit și despre Ianis: ”Tatăl lui Ianis Hagi a fost aici în seara asta. Sunt sigur că a fost foarte mândru de felul în care a jucat fiul său! Scena este a lui, e un talent uriaș.
El a produs magia, primul gol a fost fantastic, o intrare în centru, pe piciorul stâng, care cred ca e piciorul lui mai slab, încă nu știu sigur. A fost o finalizare excelentă. Al doilea a venit din îndrăzneala lui, de la 25 de metri, am avut și puțin noroc, dar uneori norocul ți-l faci singur, iar el a meritat.”.
Ianis Hagi a fost omul serii în Europa League, după ce dubla sa din partida cu Braga a semnat victoria lui Rangers, 3-2, în "16-imile" competiţiei. Conduşi cu 2-0 în minutul 67, scoţienii au revenit graţie golurilor reușite de Ianis și Aribo.
La finalul meciului de la Glasgow, Ianis a împărtăşit cu fanii primele impresii după un meci senzațional reușit de mijlocașul român:
"Ibrox, baby, asta înseamnă!. E impresionant, e impresionant. Totul e atât de diferit aici, în sens pozitiv. Eram conduşi cu 2-0 şi nu ne-am oprit vreo secundă. Ştiam că un gol ne poate aduce înapoi în meci. Lucruri extraordinare se pot întâmpla pe Ibrox.", a spus Hagi Jr..
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați
Europa League
Ce le-a cerut antrenorul jucătorilor lui Rangers după eșecul din Europa League! "A fost o loterie"
19/05/2022 LA 05:54
Europa League
Ianis Hagi a recunoscut că e frustrat că nu poate juca în finala Europa League! Mesajul românului
18/05/2022 LA 17:52